Icy Makeup: Η νέα τάση θέλει να μοιάζεις με Βασίλισσα του πάγου

Μόλις ξεκίνησε η χρονιά και μια νέα τάση στο μακιγιάζ κάνει την εμφάνιση της. Ονομάζεται “icy make up” και θέλει να μεταμορφωθείς σε Βασίλισσα του Πάγου. Celebrities, top models και it girls την έχουν ήδη υιοθετήσει. Το μυστικό βρίσκεται στο βλέμμα μιας και τονίζεται με σκιές σε “παγωμένες” αποχρώσεις που σημαίνει λευκό, ασημί και λαμπερό, πολύ απαλό γαλάζιο. 

Οι make up artists αποκαλύπτουν το μυστικό τους που είναι οι σκιές με μεταλλική υφή, διακριτικό shimmer αλλά και σε μορφή κρέμας. Την απλώνεις με το απλικατέρ, ένα πυκνό, μικρό πινέλο ή απλά με τα δάχτυλα. Θα χρειαστεί να κάνεις πολύ καλό blending ώστε να δείχνει άψογη και τη συνδυάζεις με nude ή παστέλ αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά. 

@hoskelsa

Η Elsa Hosk είναι μία από τις πρώτες που την υιοθέτησε συνδυάζοντας τη σκιά με εντυπωσιακό cat eye.

@rosiehw

H Rosie Huntington-Whiteley, με τη σειρά της συνδύασε το icy eye make up look με το αγαπημένο της ροζ χρώμα σε χείλη και ζυγωματικά και άψογη, βελούδινη επιδερμίδα. Η σκιά στα βλέφαρα είναι shimmer σε απόχρωση που κινείται ανάμεσα στο γκρι και το γαλάζιο δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση με το μαύρο περίγραμμα. 

@jourdandunn

Η Jourdan Dunn άπλωσε τη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο χαρίζοντας στην τάση μια 70’s πινελιά. 

@anthonyholguin

Η Gen Z τολμά τα πιο έντονα χρώματα προσφέροντας έξτρα δυναμική στο βλέμμα με τις ψεύτικες βλεφαρίδες. 

@hungvanngo

Ο celebrity make up artist Hung Vanngo δημιούργησε την πιο εντυπωσιακή εκδοχή. Συνδύασε την icy σκιά με περίγραμμα τόσο στο κινητό όσο και το κάτω βλέφαρο με σκούρο μολύβι. 

Photo by Theo Wargo/Getty Images

H Vanessa Kirby υιοθέτησε την minimal version της τάσης με μια πινελιά shimmer σκιάς σε ασημί απόχρωση στην εσωτερική γωνία του ματιού και δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρα. 

 

 

Read More

And More