Katy Perry: Στα CMA Awards με απίθανο μονοχρωματικό μακιγιάζ

Τα 55α Country Music Association Awards είναι μια λαμπερή γιορτή αφιερωμένη στη μόδα στην country μουσική. Διοργανώθηκαν χθες το βράδυ στο Nashville και πάτησαν στο κόκκινο χαλί celebrities που υιοθέτησαν υπέροχα beauty looks που θα σε εμπνεύσουν. 

Η Katy Perry ήταν ανάμεσα τους με μονοχρωματικό look που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν. Και δεν αναφέρομαι απλά στην ομοιομορφία των αποχρώσεων στο μακιγιάζ αλλά το matchy με τη δημιουργία που φόρεσε. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MICHAEL ANTHONY (@manthony783)

H Perry φόρεσε μια δημιουργία της Vivienne Westwood σε camel απόχρωση και ο προσωπικός της make up artist Michael Anthony, εμπνεύστηκε από το γήινο χρώμα για να δημιουργήσει ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ στους ίδιους τόνους.  Άπλωσε σε μάτια και ζυγωματικά τις ωραιότερες, ζεστές αποχρώσεις αφήνοντας τα χείλη φυσικά. Τόνισε το βλέμμα με το αγαπημένο cat eye της celebrity και το αποτέλεσμα ήταν απλά μαγικό.

Ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως χρησιμοποίησε από την make up collection της Pat McGrath την copper απόχρωση από την παλέτα  Celestial Odyssey, δύο στρώσεις Fetisheyes Mascara και την απόχρωση “Nymphette” του Skin Fetish Divine blush. 

Read More

And More