Lip & Cheek Tint: Το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που θα χρειαστείς στις διακοπές

Το νεσεσέρ των διακοπών τα τελευταία χρόνια είναι ελαφρύ και χωρίς περιττά προϊόντα ειδικά όσον αφορά στο μακιγιάζ. Μετά το glazed donut look και τις μινιμαλιστικές τάσεις που προτείνουν οι make up artists χρειάζεται ελάχιστες φόρμουλες για να δημιουργήσεις το τέλειο καλοκαιρινό look. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η η μαυρισμένη επιδερμίδα χαρίζει την απόλυτα γοητευτική όψη. Εσύ απλά χαρίζεις τις πινελιές που το αναδεικνύει. 

Instagram: @tobimakeup

Κι αν είσαι fan του λαμπερού και ανεπιτήδευτου μακιγιάζ ένα μόνο προϊόν αρκεί. Πρόκειται για το lip & cheek tint που απλώνεις χωρίς πινέλο αλλά με τα δάχτυλα ή κατευθείαν από το συσκευασία κάνοντας απαλό blending. Είναι κατάλληλο για χείλη και ζυγωματικά ενώ μπορείς να το εφαρμόσεις και στα βλέφαρα. Χάρη στην κρεμώδη σύνθεση του απλώνεται εύκολα και γίνεται ένα με το δέρμα προσφέροντας μια απαλή λάμψη που ταιριάζει με την εποχή. 

Κι αν είσαι έτοιμη για τις τελευταίες αγορές δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου: 

N°1 DE CHANEL Lip and Cheek Balm: Στο εμβληματικό pot κρύβεται το εκχύλισμα κόκκινης καμέλιας. Το πολυχρηστικό βάλσαμο για τα χείλη και τα μάγουλα, με έλαιο κόκκινης καμέλιας, είναι ένα συμπυκνωμένο προϊόν φροντίδας που προσφέρει ενυδάτωση και άνεση. Η σύνθεσή του αποτελείται κατά 86% από συστατικά φυσικής προέλευσης. Κρεμώδης και θρεπτικό, λιώνει πάνω στο δέρμα, γεμίζει τα χείλη, αποκαθιστά τον όγκο στα μάγουλα και χαρίζει εντυπωσιακό χρώμα. 
 

Nudestix Gel Color Lip + Cheek Balm: Ένα απίστευτα ενυδατικό balm που πλημμυρίζει από χρώμα και λάμψη. Λειαίνει τα χείλη, χαρίζει χρώμα και προσφέρει ένα φρέσκο και λαμπερό, φυσικό φινίρισμα.

ILIA Multi-Stick Cream Blush + Lip Tint: Ένα προϊόν δύο σε ένα για ζυγωματικά και χείλη. Προσφέρει μια ενυδατική πινελιά χρώματος για υγιή όψη ενώ βρίσκεστε σε κίνηση. Σύνθεση προσαρμόσιμου χρώματος που απλώνεται ομοιόμορφα και επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει.

 
Benefit Cosmetics Benetint Rose Lip & Cheek Tint: Στο χαριτωμένο μπουκάλι κλείνεται ένα υγρό ρουζ σε απόχρωση πετάλων τριαντάφυλλου που χαρίζει διάφανο χρώμα σε ζυγωματικά και χείλη για ώρες. Το Benetint, που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ’70 για μια εξωτική χορεύτρια, γρήγορα έγινε ένα cult προϊόν. Σταρ, make-up artists και κορίτσια σε όλο τον κόσμο το λατρεύουν.  
 
 
NARS The Multiple Cream Blush, Lip and Eye Stick: Το αυθεντικό στικ έχει σύνθεση πούδρας που γλιστράει πανεύκολα σε μάτια, ζυγωματικά, χείλη αλλά και το σώμα χαρίζοντας ένα διαφανές, φυσικό τελείωμα με ανάλαφρη αίσθηση και εξασφαλίζοντας την αψεγάδιαστη εφαρμογή του μακιγιάζ. Απλώνεται πανεύκολα προσφέροντας αστραφτερές πινελιές, ζεστό χρώμα ή δυναμικές ανταύγειες. 
 

Read More

And More