Peach make up: Είναι το απόλυτο look της σεζόν – Τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να το δημιουργήσεις

Η Pantone έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες το χρώμα της χρονιάς που ονομάζεται “Peach Fuzz” και είναι ότι πιο δροσερό, αισιόδοξο και “ζουμερό” σαν ροδάκινο. όλες μας χρησιμοποιούμε τη συγκεκριμένη απόχρωση στα ζυγωματικά, αμέσως μόλις ανοίξει ο καιρός μιας και δείχνει τέλεια τόσο στις ανοιχτόχρωμες όσο και ηλιοκαμένες επιδερμίδες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Οι celeberities όμως καθώς και τα it girls τον τελευταίο καιρό απλώνεις peach αποχρώσεις σε όλο το πρόσωπο υιοθετώντας το απόλυτο trend της σεζόν που θα δεις παντού από εδώ και στο εξής. Το είδαμε τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στα fashion shows της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με τους experts, το ροδακινί είναι ένα από τα ελάχιστα χρώματα που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους και υποτόνους χαρίζοντας μοναδική λάμψη. Επειδή είναι πιο ζεστό από όλα τα παστέλ  κάνει την όψη να  πιο fresh και αναζωογονημένη. 

Ποια ροδακινί απόχρωση σου ταιριάζει

Όσο πιο ανοιχτός είναι ο τόνος του δέρματός σου, τόσο πιο απαλό και διακριτικό είναι το ροδακινί χρώμα που επιλέγεις. Στις μεσαίες και σκούρες επιδερμίδες ταιριάζουν το κοραλλί και ζωηρό πορτοκαλί. Οι ειδικοί προτείνουν να δοκιμάσεις το προϊόν στο εσωτερικό μέρος του καρπού ώστε να βεβαιωθείς ότι δεν “κοκκινίζει”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Πώς εφαρμόζεις το peach makeup 

H συγκεκριμένη απόχρωση δείχνει υπέροχη τόσο σε χείλη όσο και σε ζυγωματικά και μάτια και η μονοχρωματική προσέγγιση είναι ότι ωραιότερο. Οι make up artists προτείνουν, αν επιλέξεις να το απλώσεις σε όλα τα χαρακτηριστικά να το κάνεις εξαιρετικά διακριτικά. Μια απαλή πινελιά αρκεί. 

Huda Beauty Glowish Micro Mini Natural Eyeshadow Palette

MAC Matte Eyeshadow in Samoa Silk

Σκιά ματιών

Μια πινελιά με χρυσό shimmer στην εσωτερική γωνία των ματιών συνδυάζεται τέλεια με τη ροδακινί σκιά. Στις βραδινές εμφανίσεις μπορείς να ταμπονάρεις μια χρυσή σκιά στο κέντρο ακριβώς του άνω βλεφάρου και περίγραμμα με λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω που θα ανοίξει το βλέμμα. 

Dior Dior Backstage Rosy Glow, 015 Cherry

Clinique Blushing Blush™ Powder Blush, 102 Innocent Peach 

Blush 

Nude eye make up, δύο τουλάχιστον στρώσεις μαύρης μάσκαρα και ροδακινί ζυγωματικά: Αυτός είναι ο συνδυασμός που προτείνουν οι experts. Χρησιμοποιείς ένα fluffy πινέλο και εφαρμόζεις το blush στο κέντρο των ζυγωματικών και πιο συγκεκριμένα στα “μήλα”. Αρκεί να χαμογελάσεις στον καθρέφτη και θα δεις το “στρογγυλό” σημείο. Μπορείς πριν απλώσεις μάσκαρα, με το πινέλο να αφήσεις ένα ανάλαφρο στρώμα του ροδακινί blush. 

 

Art Deco Natural Cream Lipstick No.618

NYX Soft Matte Lip Cream, Zurich

Πώς να φορέσετε το ροδακινί χρώμα στα χείλη

Οι ειδικοί προτείνουν να συνδυάσεις το ροδακινί κραγιόν με σκιά ματιών σε αποχρώσεις όπως χρυσό, lavender, γκρι ή μπεζ. Μπορείς μάλιστα να χρησιμοποιήσεις το κραγιόν σε μάτια και ζυγωματικά, απευθείας από τη συσκευασία και κάνοντας καλό blending με ένα πινέλο σκιάς ή τα δάχτυλα. Αν πάλι προτιμάς λαμπερό φινίρισμα στα χείλη, θα χρειαστείς ένα ροδακινί  lip gloss που θα συνδυάσεις επίσης με nude μακιγιάζ στα μάτια και blush σε κρεμώδη μορφή. 

Read More

And More