Pumpkin Spice Make Up: Είναι η τάση του φθινοπώρου που συνδυάζει τις ζεστές αποχρώσεις με τις “πικάντικες”

Ακόμη κι αν ο καιρός τις τελευταίες ημέρες είναι καλοκαιρινός, οι φθινοπωρινές τάσεις έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους.  Οι βασικές είναι ήδη γνωστές, υπάρχουν όμως κι εκείνες που προτείνουν οι make up artists και τις έχουν ήδη δημιουργήσει στις αγαπημένες τους celebrities. Κι αν αναρωτιέσαι ποια θεωρούν ωραιότερη και κατάλληλη για όλες, χωρίς δεύτερη σκέψη είναι το pumpkin spice make up look.

Μάτια, χείλη και ζυγωματικά αποκτούν τις αποχρώσεις της κολοκύθας. Ζεστές, γλυκιές και “πικάντικες” ταυτόχρονα είναι ιδανικές για κάθε τόνο επιδερμίδας, χρώμα μαλλιών ή ματιών. 

Instagram: @hungvanngo

Μετά το latte make up, το strawberry girl look αλλά και το αγαπημένο, καλοκαιρινό bronzer είναι η ώρα για spicy πινελιές που προσφέρουν μια διακριτική ένταση στα χαρακτηριστικά σου. Οι αποχρώσεις άλλωστε έχουν μια πορτοκαλί υποψία και εκτός από το εμβληματικό χρώμα της κολοκύθας θυμίζουν και μπαχαρικά όπως η κανέλα. 

Instagram: @hungvanngo

Οι experts προτείνουν να απλώσεις σκιές, blush και κραγιόν ή lip gloss στους ίδιους τόνους μιας και το μονοχρωματικό μακιγιάζ συνεχίζει να είναι τάση ενώ η ομοιομορφία είναι ότι πιο κομψό και σοφιστικέ. Αυτό σημαίνει ότι στο νεσεσέρ σου παίρνουν την πρώτη θέση όλα τα προϊόντα σε γήινους, μπρονζέ, ουδέτερους και καφέ τόνους

Instagram: @ashk_holm

Κι αν ρίξεις μια ματιά στα feeds των διασημότερων make up artists θα παρατηρήσεις ότι stars όπως οι Vanessa Hudgens, Florence Pugh και Shay Mitchell έχουν υιοθετήσει το pumpkin spice make up καιρό τώρα. Και οι celebrity make up artists Hung Vanngo, Patrick Ta και Ash K. Holm χρησιμοποιούν πολύ τις συγκεκριμένες χρωματικές παλέτες χαρίζοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα που ταιριάζει τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και σε πιο casual εμφανίσεις. 

Instagram: @hungvanngo

Οι experts θέλουν να γνωρίζεις ότι πρόκειται για ένα μακιγιάζ που μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις μόνη σου. Αρκεί να έχεις την κατάλληλη παλέτα σκιών, μολύβι χειλιών και κραγιόν. Και όσον αφορά στα ζυγωματικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα το bronzer. 

Dior Backstage Amber Neutrals Palette 

 

Chanel Rouge Coco Flash, 174 Destination 

Charlotte Tilbury Easy Eye Palette Charlotte Darlin – 6 pan eye palette

Erre Due Silky Premium Lip Definer, 520 Cookie 

 

 

Read More

And More