Sugar Plum Fairy: Το make up trend που χαρίζει σε όλο το πρόσωπο δροσιά και λάμψη που θυμίζει ανθισμένα τριαντάφυλλα

Την άνοιξη το μακιγιάζ ταιριάζει με τη διάθεση σου και εκείνο που επιθυμείς είναι ένα πρόσωπο δροσερό και “ανθισμένο”. Οι ροζ αποχρώσεις παίρνουν την πρώτη θέση και ακολουθεί το highlighter και οι κρεμώδης υφές.

Φέτος, υπάρχει μία τάση που ναι μεν ακολουθεί τους συγκεκριμένους κανόνες αλλά είναι πιο έντονη απ’ ότι συνήθως.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Ονομάζεται “Sugar Plum Fairy” και υπεύθυνη είναι, για άλλη μια φορά, η Hailey Bieber η οποία κάποτε μπαλαρίνα που πρωταγωνίστησε στον Καρυοθραύστη ως η Sugar Plum Fairy. Και αυτή ήταν η έμπνευση για το συγκεκριμένο look που έγινε trend. Τα ζυγωματικά είναι πιο έντονα από ποτέ με μια βαθιά, ροζ απόχρωση. Τα χείλη είναι glossy ενώ τα μάτια θυμίζουν ανοιξιάτικα ρόδα. 

https://www.tiktok.com/@jasminnlily_/video/7309184181244939552

Τα κορίτσια στο TikTok που λατρεύουν την Bieber δεν μπόρεσαν να αντισταθούν. Δημιούργησαν video όπου δείχνουν τι προϊόντα χρειάζεσαι αλλά και τον τρόπο να δημιουργήσεις το make up look. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

H αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία τάση που έχουμε δει σε αρκετές εκδοχές όπως το “coquette make up look”, το “Balletcore” και το “Barbiecore”. Η διαφορά βρίσκεται στις αποχρώσεις που χρησιμοποιείς και την έξτρα λάμψη. To ροζ έχει έναν δαμασκηνί υποτόνο που χαρίζει ένα soft dark αποτέλεσμα. To φον ντε τεν είναι ελαφρύ και super ενυδατικό και το look ολοκληρώνεται, ιδανικά, με ψεύτικες φακίδες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Αυτό το λουκ έχει να κάνει με το λαμπερό δέρμα με απαλό glass εφέ, ροζ μάγουλα, μοβ γυαλιστερά βλέφαρα και ζουμερά χείλη με lip gloss σε ψυχρό τόνο. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Μια ακόμη λεπτομέρεια που πρέπει να ακολουθήσεις είναι το δροσερό φινίρισμα που ταιριάζει τέλεια στις υψηλές θερμοκρασίες που πλησιάζουν. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι τα προϊόντα μακιγιάζ σε κρεμώδη ή στικ μορφή παραμένουν στη θέση τους για ώρες ενώ χαρίζουν το λαμπερό και δροσερό αποτέλεσμα του Sugar Plum Fairy look. 

 

Read More

And More