Tan Drops: Οι σταγόνες που χαρίζουν φυσική ηλιοκαμμένη όψη και σέξι πινελιά στο look

Ηλιοκαμμένη όψη, έξτρα λάμψη σε πρόσωπο και ντεκολτέ και sexy look: Σου θυμίζουν το καλοκαίρι σωστά; Κι όμως οι make up artists καθώς και τα it girls προτείνουν να το υιοθετήσεις αμέσως τώρα. Δεν χρειάζεται να περιμένεις ούτε να ξοδέψεις ώρες κάτω από τον ήλιο, που μεταξύ μας δεν επιτρέπεται κιόλας. Αρκεί να αποκτήσεις το κατάλληλο προϊόν και πιο συγκεκριμένα τις tan drops που θα απλώσεις με προσοχή στο πρόσωπο χαρίζοντας το ωραιότερο εφέ μαυρίσματος. 

Είναι το μικρό μυστικό των experts άλλωστε και το προϊόν που έχουν πάντα μαζί τους ώστε να δημιουργήσουν την sun-kissed όψη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

Instagram: @camilacoelho

Ακόμη κι αν ο τόνος της επιδερμίδας είναι πολύ ανοιχτός θα βρεις τις κατάλληλες για εσένα tan drops που μπορείς να χρησιμοποιείς από σήμερα κιόλας. Παράλληλα αν αποφεύγεις την έκθεση στον ήλιο πρόκειται για την απόλυτη λύση αφού αποκτάς ηλιοκαμμένη όψη μέσα σε λίγα λεπτά. Διαρκεί μερικές ημέρες και απομακρύνεται διακριτικά και σταδιακά με τον καθαρισμό.

Αν είσαι αρχάρια επιλέγεις την πιο ανοιχτή απόχρωση που σημαίνει ένα τόνο πιο σκούρα από τον φυσικό σου και αναμειγνύεις μερικές σταγόνες με την ενυδατική σου κρέμα ή τον ορό ακολουθώντας την καθημερινή σου ρουτίνα. Η διαφορά είναι άμεσα ορατή μιας και λίγη ώρα μετά την εφαρμογή το δέρμα σου έχει την τέλεια όψη και μια φυσική λάμψη που θα λατρέψεις. 

Instagram: @leahdarcymakeup

Tips εφαρμογής 

  • Η επιδερμίδα σου πρέπει να είναι απόλυτα καθαρή και στεγνή. Ακόμη και το παραμικρό ίχνος υγρασίας μπορεί να σε δυσκολέψει στην εφαρμογή ή να αφήσεις μικρούς “λεκέδες”. 
  • Απλώνεις τις σταγόνες στο πρόσωπο και κάνεις πολύ καλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. 
  • Πλησιάζεις όσο πιο κοντά μπορείς στις ρίζες των μαλλιών. 
  • Μην ξεχνάς το λαιμό και τα αυτιά ενώ μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και στο ντεκολτέ. 
  • Αν θέλεις να απομακρύνεις το ηλιοκαμμένο εφέ πιο σύντομα χρησιμοποιείς scrub προσώπου. 

Instagram: @makeupbyariel

Τα Προϊόντα 

Isle of Paradise Face Self-Tanning Drops: Με ενυδατικά συστατικά, όπως καρύδα, σπόρους chia και έλαια αβοκάντο στη σύνθεση του μπορεί να αναμειχθεί με έλαια, ορούς, προϊόντα ενυδάτωσης, ακόμα και με το foundation. Χαρίζει παραδεισένια λάμψη πιο εύκολα από ποτέ. Όσο περισσότερες σταγόνες εφαρμόζεις, τόσο πιο λαμπερό είναι το αποτέλεσμα.

Sephora Collection Self-Tanning Drops:  Εύχρηστε σταγόνες που δημιουργούν ομοιόμορφο και φυσικό μαύρισμα χωρίς να αφήνουν λιπαρή ή κολλώδη αίσθηση.

Tan-Luxe Super The Face Illuminating Self-Tan Drops: Sυμπύκνωμα αυτομαυρίσματος που δρα σε συνδυασμό με το τελετουργικό περιποίησης που ακολουθείς, μετατρέποντας την ενυδατική, τον ορό ή το έλαιο που χρησιμοποιείς καθημερινά σε ένα εξατομικευμένο προϊόν αυτομαυρίσματος.

Coco & Eve Sunny Honey Bronzing Face Drops: Μια εξαιρετικά ενυδατική σύνθεση με βάση το νερό που αναμειγνύεται εύκολα με τα προϊόντα της καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Το αναμειγνύεις με την ενυδατική ημέρας ή νυκτός για άμεσο μπρονζέ αποτέλεσμα και τροπική λάμψη.

 

 

Read More

And More