TikTok: Το πανέξυπνο τρικ που θα σε βοηθήσει να βρεις τον τέλειο γήινο τόνο χειλιών

Τα κορίτσια στο TikTok χρησιμοποιούν τους πιο ανατρεπτικούς και ιδιαίτερους τρόπους να δημιουργούν το μακιγιάζ τους ενώ ταυτόχρονα μπορούν να δημιουργήσουν μια νέα τάση σε λίγες μόνο ώρες. Παράλληλα είναι εμφανές πως πειραματίζονται με τα προϊόντα δίνοντας ιδέες σε όσες τους ακολουθούν. Και τώρα έρχονται με μία ακόμη πρόταση που έχει γίνει viral. 

Σου προτείνουν τον πιο έξυπνο τρόπο να βρεις τον τέλειο γήινο τόνο για τα χείλη. Εκείνο που σου ταιριάζει απόλυτα και εκείνα που θα χρειαστείς είναι το μολύβι φρυδιών σου και το blush, κατά προτίμηση σε μορφή στικ ή κρέμας.  Τι ακριβώς πρέπει να κάνεις; Θα σου εξηγήσω τα πάντα ευθύς αμέσως. 

https://www.tiktok.com/@addisonre/video/7059817458215062831?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&refer=embed&referer_url=https%3A%2F%2Fwww.bustle.com%2Fstyle%2Fperfect-lip-color-products-tiktok&referer_video_id=7059817458215062831

Αρχικά κάνεις περίγραμμα στα χείλη με το μολύβι φρυδιών. Στη συνέχεια απλώνεις με ένα μικρό πινέλο το blush. Κάνεις πολύ καλό blending ώστε να αναμειχθούν τέλεια και να δημιουργήσουν μια νέα απόχρωση. Αυτή ακριβώς είναι η δική σου. Εκείνη που σε κολακεύει και αναδεικνύει τον τόνο της επιδερμίδας σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τα TikTok girls. 

Εσύ μπορείς απλά να το δοκιμάσεις. 

Read More

And More