Victoria Beckham: Αυτό είναι το μικρό της μυστικό για ξεκούραστη όψη

Η Victoria Beckham αγαπάει το ανεπιτήδευτο, φυσικό μακιγιάζ και την τέλεια όψη στην επιδερμίδα. Αυτός είναι ο λόγος που την περιποιείται σχολαστικά ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές της προσωπικής της facialist. Δεν είναι τυχαίο επίσης πως δημιούργησε τη δική της σειρά περιποίησης και μακιγιάζ με προϊόντα που χρησιμοποιεί η ίδια καθημερινά. 

Επίσης είναι μια ιδιαίτερα δραστήρια γυναίκα. Σχεδιάστρια, επιχειρηματίας, μητέρα και σύζυγος. Δεν είναι λίγα. Και όπως είναι φυσικό υπάρχουν μέρες που δείχνει κουρασμένη γεγονός που αντιμετωπίζει χάρη στο έξυπνο, μικρό μυστικό της. Το αποκάλυψε η ίδια, μεταξύ άλλων σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

“Κάθε φορά που θέλω να φωτίσω το βλέμμα και να το κάνω να δείχνει πιο καθαρό και ξεκούραστο χρησιμοποιώ ένα μολύβι ματιών σε ουδέτερη απόχρωση στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Για την ακρίβεια φωτίζει ολόκληρο το πρόσωπο και είμαι πολύ χαρούμενη που ετοιμάζομαι να λανσάρω το συγκεκριμένο προϊόν” αποκαλύπτει η Beckham κι εσύ δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το τρικ. 

Κεντρική photo: Splash

Read More

And More