Άγιος Βαλεντίνος: Η λάμψη στο σώμα είναι η τελευταία και πιο σημαντική πινελιά στο beauty look της βραδιάς

Όλα είναι έτοιμα για το αυριανό ραντεβού με τον αγαπημένο σου. Είτε έχετε κάνει κράτηση στο αγαπημένο σας restaurant είτε αποφασίσατε να περάσετε ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι, ένα είναι το δεδομένο: Εσύ πρέπει αν είσαι λαμπερή, εντυπωσιακή και sexy. Έχεις ήδη αποφασίσει το μακιγιάζ και το χτένισμα που θα υιοθετήσεις καθώς επίσης και το φόρεμα που θα κάνει τον σύντροφο σου να μείνει άφωνος. 

Instagram: @leoniehanna

Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια που επιβάλλεται να λάβεις υπόψιν σου μιας και πρόκειται για την πινελιά που θα χαρίσει την απόλυτη λάμψη στο σώμα. Αυτό σημαίνει ότι αρχικά πρέπει να φροντίσεις ώστε πόδια, ντεκολτέ και ώμοι να είναι πλούσια ενυδατωμένα ώστε να αποκτήσουν την πιο sexy όψη όταν απλώσεις το έλαιο, κρέμα ή πούδρα με shimmer. Ναι, είναι το προϊόντα (εκτός από την πούδρα) που χρησιμοποιείς συνήθως το καλοκαίρι ώστε να αναβαθμίσεις το μαύρισμα με τον πιο γοητευτικό τρόπο. 

Instagram: @khloekardashian 

Πιθανότατα έχεις προσέξει ότι celebrities και it girls στις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί έχουν χαρίσει στο δέρμα μια απίθανη λάμψη που “γράφει” τέλεια στο φακό. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τις αντιγράψεις αφού προηγουμένως ακολουθήσεις τα βήματα περιποίησης που προτείνουν οι experts. 

Επιλέγεις τα σημεία που θέλεις να χαρίσεις έξτρα λάμψη: Οι ειδικοί προτείνουν να απλώσεις το ειδικό προϊόν στα σημεία που “αγγίζει” ο ήλιος aka ντεκολτέ, στους μηρούς και τις γάμπες. Με αυτό τον τρόπο μόνο θα δείχνει φυσικό το αποτέλεσμα και όχι υπερβολικό σαν να έχεις βυθιστεί σε μια μπανιέρα με glitter. 

 

Instagram: @dualipa

Σωστή περιποίηση πριν την εφαρμογή του ελαίου με shimmer: Η ενυδάτωση είναι το κλειδί και αυτό ξεκινά από το ντους. Χρησιμοποιείς αφρόλουτρο σε μορφή κρέμας με πλούσια ενυδατικά στοιχεία. Στη συνέχεια ταμπονάρεις το σώμα με την πετσέτα. Αν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις έλαιο με shimmer απλώνεις μια ιδιαίτερα λεπτόρευστη λοσιόν που απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνεις σημάδια λιπαρότητας στο δέρμα. Ακόμη καλύτερο είναι να μην περιέχει άρωμα. Στο ντεκολτέ και τους ώμους είναι πρακτικό να εφαρμόσεις  έλαιο με ένα μεγάλο πινέλο και απαλές κυκλικές κινήσεις μιας και έχει την ιδιότητα να παραμένει μεγάλη ποσότητα στα χέρια και λιγότερη στα σημεία που θέλεις να τονίσεις. Αν πάλι προτιμάς κρέμα με shimmer μπορείς αποφεύγεις την λοσιόν. Μην ξεχνάς ότι και στις δύο περιπτώσεις το δέρμα πρέπει να είναι απόλυτα στεγνό. 

Instagram: @patrickta

Πούδρα: Σε περίπτωση που δεν αγαπάς τη υφή των ελαίων ή του γαλακτώματος και θέλεις μεν λάμψη αλλά με ένα “σταθερό” φινίρισμα, η πούδρα με shimmer στη σύνθεση της είναι η τέλεια ιδέα. Την απλώνεις με το μεγάλο, αφράτο σφουγγάρι που υπάρχει συνήθως στη συσκευασία της και πάντα πριν ντυθείς ώστε να μην απλωθεί στο φόρεμα σου. Την εφαρμόζεις αποκλειστικά και μόνο σε στεγνό δέρμα και ταμποναριστά σε όλο το ντεκολτέ επιμένοντας στις κλείδες και τους ώμους ειδικά αν φορέσεις off-shoulder ή strapless. Ταμποναριστά και πάλι την απλώνεις και στα πόδια. 

 

 

Read More

And More