Ας το συζητήσουμε! Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Angelina Jolie στην πρεμιέρα του Maleficent!

Η προτελευταία (ή κάπως σαν προτελευταία) εμφάνιση της Angelina Jolie μας έκανε όλες να την θυμόμαστε για το πρόσωπό της που έδειχνε… αλευρωμένο (δες εδώ). Αλλά χθες με την τελευταία της εμφάνιση και την επιλογή της σε make up και μαλλιά (και το Versace δερμάτινο φόρεμά της ήταν συγκλονιστικό, βεβαίως, βεβαίως!) η Angelina το πήρε οοοοολο πίσω! Γιατί η Angelina χθες ήταν συγκλονιστική. Και ας αναλύσουμε το look της βήμα προς βήμα, δηλαδή μακιγιάζ- νύχια- μαλλιά!

Το μακιγιάζ της Angelina


Όπως πάντα η Angelina δεν έκανε υπερβολές με το μακιγιάζ της. Έτσι κινήθηκε σε ότι μας έχει συνηθίσει: πολύ φροντισμένη και λαμπερή επιδερμίδα, nude λαμπερά χείλη και smokey μάτια. Και μιας και μιλάμε για την εμφάνιση της Angelina Jolie στην πρεμιέρα της ταινίας Maleficent στην οποία πρωταγωνιστεί να σου θυμίσω ότι τώρα στα MAC θα βρεις και την συλλεκτική συλλογή για την οποία σου έχουμε ξαναμιλήσει εδώ. Και η τετραπλή παλέτα Maleficent Eyeshadow μπορεί να σου εξαφαλίσει αυτό το αποτέλεσμα!

Τα νύχια της Angelina


Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ποτέ την Angelina Jolie με άλλο χρώμα στα νύχια εκτός από μαύρο (ok, ίσως και ένα κόκκινο και ένα nude). Και αυτό ακριβώς το χρώμα επέλεξε και για πρεμιέρα της ταινίας. Ίσως και να είναι το Maleficent Nail Lacquer, απόχρωση Nocturnelle, έτσι για να μπει και η ίδια η Angelina στο κλίμα!

Τα μαλλιά της Angelina

Η Angelina επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της σε ένα ωραίο ponytail που ούτε πολύ στιλιζαρισμένο ήταν ούτε πολύ σφιχτό. Και γι’αυτόν ακριβώς το λόγο μας άρεσε περισσότερο! Και παρακάτω σου δείχνουμε πώς να κάνεις αυτό το ponytail σε δύο λεπτά και να το μεταμορφώσεις με… επίσης δύο κινήσεις αν θες!

Για να το δεις κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo

Read More

And More