Αυτά είναι τα αγαπημένα κραγιόν των celebrities

Τα beauty μυστικά των celebrities γίνονται πάντα viral. Είναι εκείνες άλλωστε που δημιουργούν τις τάσεις και κάθε τους εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης. Θέλεις να γνωρίζεις ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Και ευτυχώς για όλες μας οι προσωπικοί τους make up artists αποκαλύπτουν όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούν αλλά και τα μυστικά τους ώστε να αντιγράψεις τα looks. 

Το κραγιόν είναι πάντα μία από τις πληροφορίες που θέλεις να γνωρίζεις. Το τέλειο σκούρο κόκκινο που αγαπάει πολύ η Cara Delevingne, το nude pink της Vanessa Hudgens ή το berry red της Emma Roberts είναι μερικά μόνο από εκείνα που επιθυμείς να πάρουν θέση στο νεσεσέρ σου. 

Κράτησε σημειώσεις λοιπόν μιας και στη συνέχεια θα μάθεις το κραγιόν που επιλέγουν οι experts προκειμένου  να χαρίσουν την τέλεια και τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ των αγαπημένων τους celebrities.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tonya brewer (@thetonyabrewer)

H Cara Delevingne στις Κάννες τόνισε τα χείλη της με το απόλυτο brick red κραγιόν της και πιο συγκεκριμένα την απόχρωση 666 του Dior, Rouge Dior

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tonya brewer (@thetonyabrewer)

Η Vanessa Hudgens παραμένει πιστή στις nude-pink αποχρώσεις και το Pat McGrath Blitztrance Lipstick,  Skinsane με ιριδίζον φινίρισμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KELSEY DEENIHAN FISHER (@kdeenihan)

Το κλασικό και φυσικό χρώμα που επιλέγει η Emma Roberts είναι εκείνο που ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ουδέτερο και συνδυάζεται με όλα τα make up looks. Πρόκειται για το bare minerals Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick, Confidence.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Dobrev (@nina)

H Nina Dobrev έχει μεγάλη αδυναμία στις κοραλλί και ουδέτερες αποχρώσεις αλλά και το μονοχρωματικό make up look. Η iconic απόχρωση Orgasm του Nars Lipstick είναι εκείνη που δεν αποχωρίζεται ποτέ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lilly Keys 🗝 (@lilly_keys)

Το nude χρώμα και το λαμπερό φινίρισμα στα χείλη της Olivia Rodrigo είναι εκείνο που λατρεύουν οι περισσότερες celebrities και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων χρόνων. Η Rodrigo χρησιμοποιεί πάντα το Huda Beauty Power Bullet Cream Glow Hydrating Lipstick.

 

Read More

And More