Αυτός ο αρωματικός οίκος μόλις κυκλοφόρησε τα τέλεια nude κραγιόν (και μυρίζουν υπέροχα)!

Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις στον κόσμο της ομορφιάς οι οποίες μας απασχολούν έντονα. Για παράδειγμα, όσα nude κραγιόν και αν έχουμε πάντα θα βρισκόμαστε σε αναζήτηση του τέλειου nude κραγιόν και από ότι φαίνεται θα το βρούμε από έναν οίκο όχι μακιγιάζ, αλλά από ένα πολυτελή αρωματικό οίκο. 

Το νέο, λοιπόν, είναι ότι η Killian Paris μόλις κυκλοφόρησε μια συλλογή με τέσσερα Nude κραγιόν την οποία α) θα λατρέψεις και στην οποία β) θα βρεις το τέλειο nude κραγιόν σου!

Η νέα συλλεκτική γκάμα περιλαμβάνει ένα ζεστό ροζ nude, το Nude In Bed, ένα ακόμη ροζ nude σε ουδέτερους απαλούς τόνους, το Nude Goddess, ένα ανοικτόχρωμο τριανταφυλλί με ουδέτερους απαλούς τόνους, το Desert Rose, και τέλος, ένα απαλό τριανταφυλλί με μωβ τόνους, το Kiss From A Rose.

Τα κραγιόν της νέας σειράς τονίζουν τη φυσική απόχρωση των χειλιών, αναδεικνύοντας την καλύτερη δυνατή εκδοχή της πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο το αρχικό όραμα του Kilian Hennessy για τη σειρά Le Rouge Parfum: να δημιουργήσει μια σειρά από αποχρώσεις κραγιόν όπου κάθε γυναίκα θα μπορεί να βρει την τέλεια απόχρωση, αυτή που θα την οδηγήσει στην πιο σαγηνευτική εκδοχή του εαυτού της.

Και φυσικά, κάθε κραγιόν της σειράς είναι τέλεια αρωματισμένο!

Read More

And More