Δ. Γιαννέτος: Μας αποκάλυψε πώς έκανε το μακιγιάζ και τα μαλλιά της M. Menounos!

Εδώ και κάποιες μέρες πέφτω συνεχώς πάνω σε beauty δημοσιεύματα που αφορούν στις πλεξίδες της Maria Menounos στα Όσκαρ. Το E Online και το Harper Bazaar συμπεριέλαβαν το χτένισμά της στα top beauty looks των Όσκαρ. Και αν είσαι καλά διαβασμένη θα ξέρεις ότι οι πλεξίδες αυτές, όπως και το μακιγιάζ της Maria Menounos, ήταν διά χειρός Δημήτρη Γιαννέτου. Και δεν είναι ότι ο Δημήτρης είναι Έλληνας, αλλά να, το look που δημιούργησε ήταν όντως φα-ντα-στι-κό (το είπαν και τα διεθνή μέσα με κάθε αντικειμενικότητα)!

Κι επειδή εμείς εδώ στο TLIFE είμαστε… πρακτικοί (!), μιλήσαμε με τον Δημήτρη Γιαννέτο ο οποίος μας αποκάλυψε βήμα- βήμα πώς έκανε τις πλεξίδες και το μακιγιάζ της Maria Menounos. Δες παρακάτω, ακολούθησε τα βήματα και καν’το κι εσύ!

Ο Δημήτρης Γιαννέτος μας λέει πώς να αντιγράψουμε τις πλεξίδες της Maria Menounos!

“Για τα μαλλιά η έμπνευση ήρθε από το ανοιξιάτικο show των Dolce & Gabbana γιατί το φόρεμα από μόνο του ήταν σε 20’s ύφος και θέλησα να κάνω ένα χαμηλό σινιόν. Αρχικά, έκανα τα μαλλιά ανάλαφρες μπούκλες για να αποκτήσουν όγκο και στη συνέχεια τα άνοιξα στη μέση χωρίς να κάνω αυστηρή χωρίστρα. Έκανα από μια πλεξίδα στην κάθε μεριά καταλήγοντας στον αυχένα και ένωσα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και τις δύο πλεξίδες σχηματίζοντας ένα ανάλαφρο σινιόν. Το μυστικό με αυτό το χτένισμα είναι να ανοίξεις με τα χέρια σου τις πλεξίδες για να δείχνουν χαλαρές σαν να κοιμήθηκες με αυτές και σαν να έχεις λίγο ξενυχτήσει. Τέλος, στερέωσα με πολλά τσιμπιδάκια ώστε να κρατήσει το χτένισμα όλη τη βραδιά των Όσκαρ”.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος μας λέει πώς να αντιγράψουμε το μακιγιάζ της Maria Menounos!



“Όσον αφορά το μακιγιάζ έκανα ανάλαφρα smokey μάτια με μοβ σκιά συνδυασμένη με σοκολατί μολύβι στο εσωτερικό του ματιού. Δημιούργησα έντονες γυαλάδες στα ζυγωματικά και στα χείλη τοποθέτησα το φανταστικό Rouge Caresse no 503 της L’Oreal Paris. Τέλος, μερικές τουφίτσες από ψεύτικες βλεφαρίδες ολοκλήρωσαν το μοναδικό Όσκαρ look!”.

Bonus info: παρακάτω μερικές από τις beauty συμβουλές που μας είχε δώσει αποκλειστικά ο Δημήτρης Γιαννέτος πριν φύγει για το εξωτερικό! Πάτησε play και μάθε τα μυστικά του!

Read More

And More