Διάφανη μάσκαρα: Δες γιατί πρέπει να την αποκτήσεις asap

Η μάσκαρα είναι το αγαπημένο σου προϊόν μακιγιάζ μιας και με μία μόνο κίνηση “ανοίγεις” το βλέμμα και χαρίζεις ένταση. Σχεδόν πάντα είναι μαύρη εκτός από εσένα που αγαπάς τα εκκεντρικά eye make up looks και στο νεσεσέρ σου υπάρχουν πράσινες ή μπλε αποχρώσεις. Οι experts όμως έρχονται τώρα να σου υπενθυμίσουν πως μια διάφανη μάσκαρα είναι απαραίτητη κι αν έχεις απορίες σου εξηγούν τα πάντα στη συνέχεια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Aldridge (@lilyaldridge)

1. Αρχικά είναι ότι καλύτερο για εσένα που είσαι fan του no make up makeup look ή έχεις ήδη μακριές βλεφαρίδες οπότε απλά θέλεις να τις ξεχωρίσεις και να χαρίσεις μια διακριτική λάμψη. 

2. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και στα φρύδια, ειδικά αν είναι ατίθασα. 

3. Την απλώνεις στο κινητό βλέφαρο πριν από το σκιά για να δημιουργήσεις glossy εφέ. Ή πριν από τη μαύρη μάσκαρα ώστε να παραμείνει το χρώμα στη θέση του για ώρες. 

4. Αν πάλι θέλεις να χτενίσεις τα baby hairs η διάφανη μάσκαρα θα σε βοηθήσει να τα κρατήσεις στη θέση τους. 

5. Μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου απίθανη απόχρωση ρίχνοντας μικρή ποσότητα της αγαπημένης σου σκιάς μέσα στην διάφανη μάσκαρα.  

6. Και τέλος, σετάρεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου. Αφού τις τοποθετήσεις, τις ξεχωρίζεις και εξαφανίζεις τυχόν “κόμπους”. 

Read More

And More