Δοκιμάσαμε πρώτες τη νέα μάσκαρα της Max Factor που χρησιμοποίησε η Victoria Beckam στα μοντέλα της!

Πίσω από κάθε προϊόν που φτάνει στα χέρια σου υπάρχει πολύ δουλειά και ακόμη περισσότερη διασκέδαση. Ειδικά όταν αυτό το προϊόν έχει να κάνει με ομορφιά…

Θυμάσαι που σου είχα γράψει εδώ πριν λίγο καιρό ότι μερικά από τα posts που διάβαζες στο beauty γράφονταν από την Ρώμη με αγάπη; Ήταν ένα επαγγελματικό ταξίδι για να ενημερωθούμε εμείς οι beautiezzz για τα νέα λανσαρίσματα και μετά να ενημερώσουμε κι εσένα. Και να που έφτασε η στιγμή των αποκαλύψεων.

Λόγος no1 που με οδήγησε στη Ρώμη: η ολοκαίνουρια μάσκαρα Masterpiece Transform της Max Factor (στην photo που βλέπεις παραπάνω) και που δοκίμασα στις 8.00 το πρωί στο δωμάτιο του Γιάννη Μαρκετάκη που έκανε τη μέρα μου να ξεκινήσει τέλεια (στην photo που βλέπεις παρακάτω), γιατί σκέψου την εξίσωση: ξύπνημα στην Ρώμη+ μακιγιάζ από top make up artist= τι άλλο θες!




Τι συμβαίνει, λοιπόν, με την ολοκαίνουρια Masterpiece Transform της Max Factor! Αλλάζει όλη την κοσμοθεωρία μας! Οι περισσότερες μέχρι σήμερα νομίζαμε ότι μια μάσκαρα με χοντρό βουρτσάκι μας εξασφαλίζει όγκο, μήκος και όλα αυτά που θέλουμε για τις βλεφαρίδες μας! Λάθος! Όπως μου είπε και ο Γιάννης Μαρκετάκης το λεπτό βουρτσάκι στις μάσκαρα είναι το κοινό μυστικό όλων των make up artist.

Μια εφαρμογή θα με έπειθε. Πρόσεξε: μια εφαρμογή! Γιατί αυτή η μάσκαρα σου εξασφαλίζει αυτό που θες χωρίς επανάληψη! Α! Και πολύ σημαντικό backstage info: την Masterpiece Transform της Max Factor χρησιμοποίησε και η Pat McGrath στο show της Victoria Beckham για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 και για να εξασφαλίσει ένα φυσικό αποτέλεσμα, όπως το ζήτησε η Posh, τοποθέτησε το προϊόν μόνο στην ρίζα των βλεφαρίδων!



Την ίδια τεχνική εφάρμοσε ο Γιάννης Μαρκετάκης και στις δικές μου βλεφαρίδες και να το αποτέλεσμα (να σου πω ότι δεν φημίζομαι καθόλου για τις huge βλεφαρίδες μου!).

Και κάπως έτσι, η Masterpiece Transform μπήκε στο νεσεσέρ μου! Και εξακολουθώ να τα βλέπω όλα τόσο υπέροχα όσο στη Ρώμη 😉


Read More

And More