Έχουμε δοκιμάσει πολλές αλλά αυτές είναι οι πιο αγαπημένες μας κρέμες με χρώμα για φυσικό αποτέλεσμα!

Photo: @iliabeauty

Η καραντίνα έχει κάνει τα πράγματα στη ζωή μας πολύ πιο casual: το homewear είναι ο νέος τρόπος να ντύνεσαι και το no makeup makeup είναι ο νέος τρόπος να κάνεις το μακιγιάζ σου! Και αν οι φόρμες είναι το το νέο κοστούμι, οι κρέμες με χρώμα είναι το νέο foundation γιατί όλες μας θέλουμε να δείχνουμε όμορφες και φροντισμένες χωρίς, όμως, να κάνουμε υπερβολές! 

Μάλιστα, οι κρέμες με χρώμα για φυσικό αποτέλεσμα είναι κάτι που μας ζητάτε πολύ (και πολλοί) και αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για ένα τέτοιο θέμα (θυμήσου πως διανύουμε την Black Friday εβδομάδα!). Λοιπόν, έχουμε δοκιμάσει πολλές κρέμες με χρώμα αλλά αυτές είναι οι πιο αγαπημένες μας κρέμες με χρώμα!

 

Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer, €41.50, Sephora. Ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία χάρη στο SPF30 και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα χάρη σε αυτό το all in one προϊόν από τον Nars. Θα το βρεις σε πέντε αποχρώσεις και η σύνθεσή του δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα, πράγμα που κάνει αυτό το προϊόν ιδανικό ακόμη και για εσένα που μπορεί να έχεις μικτό ή λιπαρό πρόσωπο. 

Smart Cream Foundation, Elegant, €29.00, Make Me Up. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να προσπαθείς να εντοπίσεις και να αγοράσεις εκείνη την μια τέλεια απόχρωση για εσένα που θα σου πηγαίνει τέλεια. Αυτή εδώ η… έξυπνη κρέμα με χρώμα σε βγάζει από αυτή τη διαδικασία καθώς ο τόνος του προσαρμόζεται απόλυτα στον δικό σου! 

Κρέμα Προσώπου Κατά των Πανάδων SPF50 Suncare Anti-spot, Apivita. Απόλυτη ομοιοχρωμία, κάλυψη και 86% φυσικά συστατικά. Αν οι πανάδες είναι κάτι που σε απασχολεί και αναζητάς ένα προϊόν το οποίο και θα τις καλύψει και θα τις αντιμετωπίσει, μόλις το βρήκες! Extra hint: αυτή η αντηλιακή με χρώμα κάνει και ενυδάτωση κι επιπλέον είναι πολύ πλούσια οπότε θα χρειαστεί να περάσεις πολύ λίγη ποσότητα. 

Laura Mercier Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector, €26.00. Διακριτική κάλυψη και φυσικό φινίρισμα για ένα αποτέλεσμα που μοιάζει σαν να μην φοράς makeup αλλά σαν να γεννήθηκες με αυτή την επιδερμίδα! Πρόκειται για ένα iconic και πολυσυζητημένο προϊόν και δεν υπάρχει καταλληλότερο timing να το αποκτήσεις από αυτό εδώ! Επιπλέον περιέχει βιταμίνη C που είναι αντιοξειδωτική και Ε που είναι ενυδατική. 

 

Erborian BB creme Nude, €43.95, Sephora. Αυτό το κορεάτικο brand ήρθε για να σου εξασφαλίζει baby skin αποτέλεσμα! Έχει τέλεια βελούδινη υφή που απλώνεται τέλεια ενώ λειτουργεί σε πέντε επίπεδα: Χαρίζει ομοιόμορφη και ματ όψη, μειώνει ορατά τις ατέλειες, λειαίνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενυδατώνει και αποκαθιστά την πυκνότητα της επιδερμίδας, χαρίζει βελούδινη και μη λιπαρή υφή. Θα την βρεις σε πέντε αποχρώσεις.

Ilia Super Serum Skin Tint SPF30, €49.00. Ένα ακόμη icon και πολύ λεπτόρρευστο προϊόν (είναι σε μορφή serum) που περιέχει στη σύνθεσή του τρία διάσημα ενυδατικά συστατικά (νιασιναμίδη, σκουαλένιο και υαλουρονικό οξύ). Πέρα από την ομοιοχρωμία αφήνει ένα πολύ λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα! Bonus info: όταν απλώσεις το προϊόν στο πρόσωπό σου είναι πολύ πιο ανοιχτόχρωμο. Σε ένα- δύο λεπτά αποκτά ένα αποτέλεσμα που είναι δύο τόνους πιο σκούρο. 

 

Read More

And More