Έχουν περάσει το τεστ! 8 κόκκινα γιορτινά κραγιόν για να φας και να φορέσεις τη μάσκα σου άφοβα!

Διανύουμε τις πιο ιδιαίτερες γιορτές αλλά μέσα σε αυτή την ιδιαιτερότητα υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλουμε να διατηρήσουμε σταθερά. Για παράδειγμα, μπορεί στο τραπέζι να είμαστε αυστηρά εννιά και μπορεί η επίσκεψή μας φέτος στους αγαπημένους μας να περιλαμβάνει μάσκα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ντυθούμε κανονικά (δηλαδή, γιορτινά!) και να φορέσουμε το κόκκινο κραγιόν μας, ακριβώς όπως θα κάναμε και υπό κανονικές συνθήκες. 

Κι επειδή αυτή εδώ είναι μια beauty στήλη, θα σταθούμε στο κόκκινο κραγιόν- σήμα κατατεθέν των γιορτών που φέτος έχουμε έναν ακόμη λόγο να θέλουμε να είναι ακόμη πιο σταθερό: τη μάσκα. 

No worries! Έχουμε ήδη τεστάρει τα κόκκινα κραγιόν της αγοράς κι έχουμε συγκεντρώσει εδώ αυτά που κατάφεραν να περάσουν το τεστ! Scroll down για να τα ανακαλύψεις και ίσως να προλάβεις να κάνεις και ένα click away! 

Morello Matte Lasting Lip Fluid 29 Strawberry Kiss, Korres. Εκτός του ότι μένει στα χείλη και έχει και την τέλεια απόχρωση, κάτι ακόμη που απολαμβάνουμε με αυτό το υγρό κραγιόν είναι ότι περιέχει εκχύλισμα από έλαιο βύσσινου που ενυδατώνει σε βάθος τα χείλη. Τελικά, μεγάλη διάρκεια και ενυδάτωση πάνε μαζί!

 

Laura Mercier Velour Extreme Matte Lipstick, απόχρωση Fire, €18.00. Απόλυτο χρώμα, ματ αποτέλεσμα ενώ το ίδιο το σχήμα του κραγιόν επιτρέπει ακρίβεια στην εφαρμογή. Επίσης, στο κάτω μέρος του μολυβιού έχει μια ξύστρα για να ανανεώνεις το προϊόν και να δίνεις εσύ το τέλειο σχήμα που θες. 

Giorgio Armani Lip Magnet, απόχρωση Hollywood, €24.39. Πλούσιο και έντονο χρώμα με ματ τελείωμα. Το lip magnet διαθέτει απαλή υφή που δεν ξηραίνει τα χείλη και ένταση χρώματος που μένει σταθερή έως και 8 ώρες. Ένα από τα πιο iconic ανεξίτηλα κραγιόν!

Super Stay Matte Ink Liquid Lipstick, απόχρωση Heroine, Maybelline New York, €8.04. Αυτό το ανεξίτηλο κραγιόν έρχεται σε πάρα πολλές αποχρώσεις και έχει αυτό το ιδιαίτερο και edgy πινελάκι που σου δίνει ακρίβεια στην εφαρμογή ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως περίγραμμα! 

Devoted Lipstick Liquid Liquid Hughes, Make Me Up, €20.47. Αυτό το υγρό κραγιόν αφήνει ένα πλούσιο χρώμα στα χείλη, απλώνεται πολύ εύκολα ενώ όταν στεγνώσει δεν τα αφυδατώνει. Όσο για την απόχρωσή του, πρόκειται για ένα φωτεινό κόκκινο που ταιριάζει σε όλες μας και μας φτιάχνει τη διάθεση! 

Nars Cosmetics Powermatte Lip Pigment, Sephora. Όλα τα υγρά κραγιόν της σειράς Powermatte από Nars είναι γνωστά για την ακρίβεια στην εφαρμογή που χαρίζει αυτό το πινελάκι αλλά και για το γεγονός ότι από την στιγμή που θα το απλώσεις το κραγιόν δεν θα σπάσει και θα παραμείνει στη θέση του!

Fenty Beauty Stunna Lippaint απόχρωση Unsensored, Sephora, €29.50. Όταν είχε δημιουργήσει αυτό το κραγιόν η Rihanna είχε πει πως ήθελε να κάνει ένα κραγιόν που να μην φεύγει όταν φιλιόμαστε (ή κάπως έτσι). Και μπορεί τα φιλιά να έχουν περιοριστεί αλλά αυτό το Fenty κραγιόν μένει εκεί για παν ενδεχόμενο!

Retro Matte Liquid Lip Color απόχρωση Feels so Grand, MAC, από €27.50, €16.50. Είναι από τα best seller προϊόντα της MAC σε μια απόχρωση πασπαρτού που ταιριάζει σε όλες. Θα καταλάβεις γιατί είναι best seller και πώς ταιριάζει σε όλες μόνο όταν το δοκιμάσεις!

 

Read More

And More