Fake lip piercing: πώς να το κάνεις με μακιγιάζ

Ένα από τα πιο αναπάντεχα makeup trends στα οποία μας σύστησε η Kim Kardashian φέτος είναι και το lip piercing. Ok! Ok! Όσες έχετε καλή μνήμη ή είστε πραγματικές beauty addicts θα θυμάστε πως αυτό το trend το είχαμε δει πρώτη- πρώτη φορά στην Cara Delevingne. Αλλά να που από την Cara λίγο- πολύ τα περιμένουμε όλα, η Kim είναι πιο mainstream και λιγότερο τολμηρή, οπότε ας δώσουμε σε εκείνη το credit.

Όμως, από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα, έχουν περάσει τέσσερις μήνες και άλλες τόσες ινσταγκραμικές εμπνεύσεις. Μετάφραση: όλο αυτό το διάσημα οι instagrammers μας έχουν δείξει ένα σωρό τρόπους να υιοθετήσουμε το trend μέσα από το μακιγιάζ μας ενώ ο πιο δημοφιλής τρόπος είναι μέσω του negative space makeup, αφήνοντας δηλαδή ένα κενό στο κέντρο του κάτω χείλους.

Δες παρακάτω…

Όπως βλέπεις παραπάνω, ο ένας τρόπος είναι να ζωγραφίσεις στα χείλη σου ένα πολύ λεπτό κάθετο κενό και ο άλλος (που θα δεις παρακάτω) να σχηματίσεις μια χρωματιστή κάθετη γραμμή. Αυτό που βλέπουμε συχνότερα και που θυμίζει εντονότερα το fake piercing είναι η γραμμή αυτή να είναι από χρυσό.

Τι λες; Θα το δοκιμάσεις; Επίσης, σκεφτόμαστε να σου δείξουμε σύντομα ένα αναλυτικό how to. Τι λες και γι’αυτό;

Read More

And More