Η Chanel διαμορφώνει το μέλλον της ομορφιάς με τον πιο δημιουργικό τρόπο

Ο οίκος CHANEL είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το Cometes Collective: Μια ομάδα ανερχόμενων ταλέντων που θα διαμορφώσουν το μέλλον της ομορφιάς. Με το Cometes Collective, το CHANEL Makeup Creation Studio δυναμώνει την δημιουργική του δυναμική αξιοποιώντας την διαφορετικότητα των νέων και ταλαντούχων επαγγελματιών. Αυτή η πρωτοποριακή κίνηση ανοίγει έναν νέο κύκλο.

Από τον μήνα που διανύουμε η συγκεκριμένη ομάδα θα αρχίσει να λάμπει. Κάθε μία από τις τρεις επαγγελματίας θα δουλεύει με τον δικό της τρόπο ώστε να αναπτύξει και να ανανεώσει την παλέτα χρωμάτων και αποχρώσεων της CHANEL, να ερμηνεύσει με τον δικό της τρόπο το μακιγιάζ και να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο που παίζει το μακιγιάζ στη ζωή μας.

Κάθε μέλος έχει επιλεγεί με γνώμονα το όραμά του για την ομορφιά καθώς και για τις αξίες του που έρχονται σε πλήρη αρμονία με εκείνες της CHANEL. Μαζί, θα προσθέσουν ένα πρωτοποριακό νέο κεφάλαιο στην παράδοση του Οίκου ενώ κάθε καλλιτέχνης θα υπογράφει τις δικές του συλλογές. Μια ομάδα με κοινό όραμα και την πεποίθηση ότι η ομορφιά εκφράζει την ελευθερία του να είσαι και να γίνεις ο εαυτός σου. Με αυτό το κοινό πάθος η Ammy Drammeh, η Cécile Paravina και η Valentina Li γίνονται οι πρώτες καλλιτέχνες που εντάσσονται στο COMETES COLLECTIVE.

Οι πρώτες συλλογές θα λανσαριστούν τον Ιανουάριο του 2024 και ένα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει αποτείοντας φόρο τιμής στο παρελθόν και την θρυλική Mademoiselle Coco.

Photos: CHANEL

 

Read More

And More