Η Emily Ratajkowski φοράει πάντα highlighter στα κόκαλα του λαιμού!

Αν σου αποσπούν την προσοχή οι αφέλειες της Emrata, θα πρέπει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτή την photo. Γιατί αυτό που στην πραγματικότητα παρατηρεί εδώ κάθε beauty addict δεν είναι το προφανές αλλά αυτά τα τέλεια κόκαλα που έχει στο σώμα της.

Κάνοντας, λοιπόν, focus σε αυτά τα κόκαλα: ο Hung Vanngo που κάνει το μακιγιάζ της (της Emrata και πολλών ακόμη it κοριτσιών) βάζει πάντα στο σώμα της και στα collarbones (aka κόκαλα του λαιμού) highlighter σε μορφή στικ και έπειτα σβήνει ελάχιστα με τα δάχτυλά του. Το αποτέλεσμα προσθέτει τους πόντους sexiness που βλέπεις ξεκάθαρα εδώ και αρκεί να δοκιμάσεις το tip μια φορά για να μην ξαναβγείς ποτέ από το σπίτι σου χωρίς μακιγιάζ σώματος!

Και για να έχεις ολοκληρωμένο το θέμα, ένα καλό highlighter σώματος σε μορφή στικ είναι το Watt’s Up της Benefit (€35.90) που δίνει αυτή την τέλεια λάμψη.

Και ένα last chance info: η Emrata εδώ προφανώς έχει κάνει και boobs contouring για να δείχνει το στήθος της μεγαλύτερο και πιο στητό. Για να δεις πώς γίνεται βήμα- βήμα κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More