Η Kate Upton είναι το νέο πρόσωπο της Bobbi Brown!

Η Kate Upton είναι εκείνο το κορίτσι με τις πολύ πλούσιες καμπύλες που μπήκε στο modelling και μας έκανε να ξεφυσήξουμε από ανακούφιση γιατί να, οι πολύ, πολύ αδύνατες έχουν αρχίσει να ξεπερνιούνται κάπως (λέμε!). Και μέσα σε ελάχιστο διάστημα έγινε και εξώφυλλο στη Vogue (να σου θυμίσω ότι η Kim Kardashian πάλευε πολύ καιρό να το πετύχει) και τώρα μόλις μας ανακοινώθηκε ότι η Kate Upton είναι και το νέο πρόσωπο της Bobbi Brown. Και να η επίσημη ανακοίνωση που έφτασε στα mail των beauty editors ανά τον κόσμο…

/

Kate Upton Announcement
Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιό Kate Upton ως το νέο πρόσωπο της Bobbi Brown Cosmetics. Η εταιρεία μας εμψυχώνει τις γυναίκες να αισθάνονται άνετα με τον εαυτό τους και γιορτάζουν την φυσική ομορφιά τους. Η Kate είναι μια όμορφη, δυναμική και αποφασιστική γυναίκα που έχει αγκαλιάσει την επιτυχία ως αποτέλεσμα της αυτοπεποίθησης και της φιλοδοξίας της – αλλά πάνω από όλα η Kate ενστερνίζεται την φιλοσοφία της Bobbi Brown, ότι η ομορφιά και ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι σύμμαχοι.

Αποκλειστικές δηλώσεις της Bobbi Brown

1. Θαυμάζω τις γυναίκες που φτιάχνουν τους δικούς τους κανόνες, έτσι με τράβηξε αμέσως η ιδιοσυγκρασία της Kate γιατί είναι ελεύθερη και έχει χαράξει το δικό της δρόμο προς την επιτυχία. Η Kate είναι περήφανη για το υγιές σώμα της και έχει υπέροχο πρόσωπο για μακιγιάζ. Είναι αληθινή γυναίκα, φυσικά όμορφη, αθλητική και ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση. Διασκεδάζει και απολαμβάνει τη ζωή και αυτό ακριβώς σημαίνει το Pretty Powerful.
2. Με τράβηξε η Kate γιατί – δεν είναι απλά εξαιρετικά όμορφη– είναι υγιής, αισθάνεται άνετα με τον εαυτό της, έχει θετική ενέργεια και είναι μια γυναίκα η οποία θέτει τους δικούς της κανόνες. Αγαπά τη ζωή και αυτό είναι Pretty Powerful.
3. Αναζητώ πάντα φρέσκα και δυναμικά γυναικεία πρόσωπα. Όταν η Kate έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο εξώφυλλο της Vogue τον προηγούμενο χρόνο, κανόνισα να την συναντήσω και αφού γνωριστήκαμε ερωτεύτηκα το πνεύμα, την φυσική ομορφιά της και την ενέργειά της.
4. Η Kate αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της μάρκας του “να είσαι ο εαυτός σου”. Αισθάνεται άνετα με τον εαυτό της, έχει υγιές σώμα, θετική ενέργεια και είναι μια γυναίκα η οποία θέτει τους δικούς της κανόνες. Αγαπά τη ζωή, και αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει η μάρκα μου.

Αποκλειστικές δηλώσεις της Kate Upton
1. Η ευκαιρία να είσαι το πρόσωπο της Bobbi Brown ήταν απίστευτα συναρπαστική για μένα. Η μητέρα μου, η αδερφή μου και εγώ χρησιμοποιούμε όλες τα προϊόντα μια και μεγαλώσαμε με αυτά. Η Bobbi είναι μια Αμερικανική ιστορία επιτυχίας– δημιούργησε ένα παγκόσμιο σήμα από την ιδέα ότι οι γυναίκες μπορούν να είναι όμορφες όπως ακριβώς είναι και μου αρέσει αυτό.
2. Η Bobbi ζήτησε να με συναντήσει, και είναι ένα άνθρωπός που πάντα ήθελα να γνωρίσω. Θαύμαζα πάντα τον τρόπο που η Bobbi ζει τη ζωή της – από την εξαιρετική καριέρα της και τον υγιεινό τρόπο ζωής της μέχρι τα απίθανα προϊόντα της – έτσι ήμουν ενθουσιασμένη που θα την συναντούσα και μόλις έγινε αυτό ήταν λες και γνωριζόμασταν ήδη. Υπήρξε άμεση σύνδεση μεταξύ μας και όλα εξελίχθηκαν φυσικά.
3. Η μάρκα γιορτάζει την φυσική ομορφιά της γυναίκας και την ανεξαρτησία της – αυτό είναι ένα μήνυμα που ξεχωρίζει. Είναι μια φιλοσοφία με την οποία συμφωνώ απόλυτα και είμαι περήφανη που την αντιπροσωπεύω.
4. Νιώθω πολύ άνετα με τον εαυτό μου, που είναι και το μότο της μάρκας και εάν μπορούμε μαζί να εμπνεύσουμε και άλλες γυναίκες να νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους , τότε αυτή είναι η μάρκα της οποίας θέλω να είμαι μέρος και αυτό είναι pretty powerful.
5. Η Bobbi, η μάρκα και το πρόσωπο, χρησιμοποιεί τα social media για να επικοινωνήσει με τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, κάτι το οποίο εκτιμώ. Είμαι ενθουσιασμένη για αυτά που πρόκειται να κάνουμε μαζί.
6. Τα προϊόντα είναι απίστευτα – έχω μεγαλώσει χρησιμοποιώντας τα και θυμάμαι τα Bobbi Brown προϊόντα στις τσάντες της μητέρας μου και της αδερφής μου επίσης. Όταν ξεκίνησα να κάνω φωτογραφίσεις, τα χρησιμοποιούσα στο σετ όπως και σήμερα. Τα αγαπημένα μου είναι:
– Creamy Concealer: με δείχνει αμέσως πιο ξεκούραστη, κάτι το ποίο είναι πολύ χρήσιμο με τόσο εντατικό πρόγραμμα.
– Black Long-Wear Gel Eyeliner: λατρεύω το Smokey eye και αυτό το liner είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει. Είναι τόσο μαύρο και εφαρμόζεται εύκολα ενώ διαρκεί όλη την ημέρα.
– Pale Pink Pot Rouge: προτιμώ το φυσικό look κάθε μέρα και μου δίνει λίγο χρώμα στην καλύτερη απόχρωση του ροζ. – Golden Light Bronzer: είμαι από την Florida και μου αρέσει η ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Φαίνεσαι και νιώθεις πιο υγιής όταν παίρνεις λίγο χρώμα και αυτό το bronzer είναι ιδανικό χωρίς να είναι αφύσικο.
– BB Cream SPF35: είναι εύκολη, λειτουργεί και κάνει τα πάντα.
– Smokey Eye Mascara: η καλύτερη μάσκαρα για πάντα.

Σου αρέσει ως επιλογή;

Read More

And More