Η Lily Collins δίνει την καλύτερη beauty συμβουλή που ακούσαμε τελευταία!

Η Lily Collins είναι από τα πιο όμορφα και φρέσκα πρόσωπα αυτή την στιγμή (και εντάξει, η γνώμη είναι υποκειμενική αλλά αν διαφωνείς θα ήθελα να επιχειρηματολογήσεις). Και έχει αυτά τα τέλεια πυκνά φρύδια που σετάρονται φανταστικά με την pale και αψεγάδιαστη επιδερμίδα της.

Και η Lily Collins έδωσε πρόσφατα συνέντευξη για το Asos Magazine (άλλο ένα hint ότι είναι από αυτά τα it girls που ορίζουν την μόδα) όπου μεταξύ άλλων είπε και το πιο σοφό beauty tip που ακούσαμε τελευταία: “Όσο λιγότερα βάζεις στο πρόσωπό σου, τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες κάτι να πάει λάθος!. Απλά μαθηματικά, δηλαδή!”.

Παραπάνω ένα τέλειο παράδειγμα φυσικού look! Στην ίδια συνέντευξή της, μάλιστα, μοιράστηκε καναδυό ακόμη beauty μυστικά της, όπως ότι το βράδυ προτιμά τον συνδυασμό έντονης μάσκαρας και κραγιόν: “Δεν είμαι fan της σκιάς ειδικά όταν συνδυάζεται με σκούρο κραγιόν, γιατί τα φρύδια μου είναι πολύ σκούρα. Αν, όμως, βάλω σκιά απλώνω στα χείλη ένα nude κραγιόν. Πάντα κρατάω αυτή την ισορροπία αλλιώς φαίνεται ότι το έχω παρακάνει με το μακιγιάζ!”.

Αλήθεια, εσύ ποιον συνδυασμό προτιμάς όταν βγαίνεις βράδυ; Πολύ μάσκαρα και έντονο κραγιόν ή σκιά και nude χείλη; Έχουμε poll!

Read More

And More