Η Χριστουγεννιάτικη make up collection No5 του οίκου Chanel είναι η επιτομή της κομψότητας

Το θρυλικό άρωμα Νο 5 της Chanel συμπληρώνει 100 χρόνια από το λανσάρισμα του και ο οίκος γιορτάζει την επέτειο με τη δημιουργία μιας συγκλονιστικής make up collection εμπνευσμένης από την αιώνια κομψότητα που τον χαρακτηρίζει. Η συλλογή έχει την ονομασία του εμβληματικού αρώματος και περιλαμβάνει συλλεκτικά προϊόντα μακιγιάζ που θα σου χαρίσουν το πιο λαμπερό και chic look  ever.

H τετραπλή παλέτα σκιών είναι εμπνευσμένη από τις χρυσές λεπτομέρειες στο μπουκλάκι του No 5 αλλά και την satin ivory απόχρωση του  No 5 L’Eau. Κάθε μία από τις σκιές, πάνω στις οποίες υπάρχει motif με τη συσκευασία αλλά και το νούμερο του αρώματος,  μπορεί να εφαρμοσθεί μόνη της ή και να συνδυαστεί με τις υπόλοιπες. 

Παράλληλα, έχεις τη δυνατότητα να χαρίσεις στο βλέμμα super λαμπερό φινίρισμα με τις δύο αποχρώσεις της liquid σκιάς Ombre Premiere Laque Glitter.

 

 

Το Rouge Allure N°5 χαρίζει στα χείλη λάμψη, απαλότητα και απίθανο χρώμα. Θα λατρέψεις τις  πέντε αποχρώσεις του κόκκινου μία από τις οποίες ταιριάζει τέλειο στον δικό σου τόνο δέρματος.   

Κι επειδή τα Χριστούγεννα το δέρμα σου πρέπει να λάμπει το Fluide Enlumineur θα σου προσφέρει την απόλυτη, εορταστική πινελιά. Πρόκειται για ένα προϊόν που απλώνεται εύκολα και γίνεται ένα με την επιδερμίδας. Η νέα απόχρωση κινείται ανάμεσα στο χρυσό και το Ivoire.  

Αν αγαπάς τις glam και σοφιστικέ εμφανίσεις το Baume Essentiel σε μορφή στικ και τη νέα Or Beige απόχρωση που θα εφαρμίσεις στα πιο ψηλά σημεία του προσώπου face.

Η τελευταία πινελιά του beauty look ανήνει στο μανικιούρ που θα δημιουργήσεις με το  Gloss-Finish Nails Le Vernis στην απόχρωση Rouge Intemporel.

Τα φετινά Χριστούγεννα θα έχουν άρωμα Νο 5!

Read More

And More