Και δωρεάν μάθημα μακιγιάζ και δώρο το άρωμα CK One! Μάθε εδώ λεπτομέρειες!

Αν δεν έχεις βάλει ακόμη στο νεσεσέρ σου ένα προϊόν μακιγιάζ CK One τώρα ήρθε η ώρα! Και έχουμε μια πολύ καλή αφορμή να επισκεφτείς το Notos Galleries στο κέντρο και συγκεκριμένα το corner του CK One. Η οποία είναι η εξής (σου μεταφέρω αυτούσιο το δελτίο τύπου που έφτασε στα χέρια μου μόλις!):

Ο οίκος Calvin Klein σε καλεί αποκλειστικά στα notosgalleries, στην Αθήνα, για να γνωρίσεις και να δοκιμάσεις την ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ ck one, αλλά και για να σου κάνει δώρο ένα προϊόν. Για λίγες μόνο ημέρες με την αγορά δύο προϊόντων μακιγιάζ ck one, παίρνεις δώρο το άρωμα CK ONE SHOCK for Her, σε μοντέρνα συσκευασία των 20ml!

Οι εξειδικευμένοι make-up artists σε περιμένουν σε έναν μοντέρνο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στα notosgalleries, για να σου προτείνουν λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες σου για κάθε περίσταση και μακριά από στερεότυπα, με τα μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ ck one.
Εντυπωσιακές αποχρώσεις, προηγμένες φόρμουλες και επαναστατικές υφές, θα αποκαλύψουν την πραγματική σου γοητεία!

Ανάδειξε την ομορφιά που κρύβεις, μέσα από τρία πρωτοποριακά looks, με τη σφραγίδα ck one:
“Look Real”: Δεν έχεις τίποτα να κρύψεις!
“Define Yourself”: Ανακάλυψε τον εαυτό σου!
“Add Intensity”: Παίξε με τα χρώματα!

Οι μοντέρνες και μίνιμαλ συσκευασίες των προϊόντων, με έντονες αντιθέσεις στο χρώμα και στην υφή τους, είναι σχεδιασμένες για εύκολη χρήση και ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική σου διάθεση.
«Δημιούργησε την εμφάνιση που αρέσει σ’ εσένα!»

Έλα στα notosgalleries, στην Αθήνα, για να γνωρίσεις το μακιγιάζ ck one και κλείσε το ραντεβού σου για ένα προσωπικό μάθημα μακιγιάζ με μοναδικά προϊόντα, που θα αποκαλύψουν την πιο εντυπωσιακή πλευρά του εαυτού σου!

Λοιπόν, δεν συμφωνείς ότι είναι η τέλεια αφορμή;

Read More

And More