Κάννες 2013: τα beauty looks που είδαμε αυτή την εβδομάδα! Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Οι Κάννες πλησιάζουν στο τέλος τους! Αλλά ευτυχώς για μας, μας έδωσαν πολύ υλικό σε make up και μαλλιά για ν’αντιγράψουμε ίσως και απόψε! Αλλά πριν από αυτό, έλα να ψηφίσουμε το αγαπημένο μας beauty look!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MAY/24_5/1.jpg

Η Heidi Klum και η Jessica Chastain εμφανίστηκαν με σχεδόν ίδιο hair look: μαλλιά με κυματισμούς όλα τοποθετημένα στο πλάι και πολύ βαθιά χωρίστρα. Όσον αφορά το μακιγιάζ τους και οι δύο αγαπούν το eyeliner όπως φαίνεται ενώ για το υπόλοιπο πρόσωπο επέλεξαν ροζ και βερικοκί τόνους, αντίστοιχα.

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MAY/24_5/2.jpg

Αν είσαι μελαχρινή πάρε έμπνευση είτε από την Rhama Fongam είτε από την Paz Vega. Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά σε ponytail, και τόνισε μόνο τα μάτια ή και τα μάτια και τα χείλη. Κι αν ο δεύτερος συνδυασμός σου φαίνεται έντονος και τολμηρός, αυτή η photo θα σου αλλάξει γνώμη!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MAY/24_5/3.jpg

Από τις εμφανίσεις που συζητήθηκαν πολύ είναι αυτές της Kylie Minogue και της Sharon Stone. Και οι δύο άφησαν τα μαλλιά τους κάτω σε beachy κυματισμούς και επέλεξαν να τονίσουν τα μάτια τους με all time classic γήινες σκιές.

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MAY/24_5/4.jpg

Η Nicole Kidman μας έδειξε πώς να αλλάζουμε μήκος στα μαλλιά μας χρησιμοποιώντας απλώς μερικά τσιμπιδάκια! Την είδαμε με ένα υπέροχο faux bob. Και είναι μια πολύ ωραία λύση που μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ! Δες εδώ πώς γίνεται!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MAY/24_5/5.jpg

Η Aishwarya Rai έδωσε χρώμα στο event. Φούξια χείλη και ένα μπλε φόρεμα που έδωσαν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα ενώ είχε πιάσε τα μαλλιά της ψηλά σε ένα sleek, εκκεντρικό κότσο. Η Dita Von Teese, από την άλλη, εμφανίστηκε με το γνωστό pin up στιλ της: eyeliner και ένα έντονο φλογερό κραγιόν.

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MAY/24_5/6.jpg

Το smoky είναι πάντα η πιο safe και sexy λύση! Η Alessandra Ambrossio ήταν απλώς κούκλα με τα super λαμπερά μαλλιά της αφημένα κάτω και την χωρίστρα στη μέση ενώ η Milla Jovovich έπιασε τα μαλλιά της σε πρόχειρο σινιόν και άφησε τις αφέλειες κάτω. Θα την προτιμούσαμε, βέβαια, με λιγότερο γυρισμένες προς τα μέσα αφέλειες. Ίσως αν είχαν μια ελαφριά χωρίστρα στη μέση, τύπου Bardot, να μας άρεσαν περισσότερο!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MAY/24_5/7.jpg

Η Barbara Palvin μας έδειξε τον δρόμο του less is more, όπως ακριβώς και η ελληνικής καταγωγής Adele Exarchopoulos η οποία συζητήθηκε πολύ τόσο για την ταινία που πρωταγωνιστεί όσο για την εμφάνισή της. Το τελικό συμπέρασμα; Δεν χρειάζεται να κάνεις ακρότητες για να κερδίσεις την προσοχή! Ειδικά, αν το ρούχο που θα επιλέξεις είναι πολύ έντονο, κράτησε ήσυχους τόνους σε make up και μαλλιά!

Read More

And More