Κάννες 2015: τα καλύτερα beauty looks των τελευταίων ημερών! Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Το Φεστιβάλ των Καννών συνεχίζεται και με τόσα υπερφανταστικά make up και μαλλιά (και με τις ιδέες που παίρνουμε για να κοπιάρουμε, κυρίως) δεν θέλουμε να σταματήσει ποτέ! Να, λοιπόν, μερικά από τα καλύτερα beauty looks που είδαμε τις τελευταίες μέρες. Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου ή/και ποιο σκέφτεσαι να αντιγράψεις; Ψήφισε στο poll που θα βρεις στο τέλος του άρθρου!

Natasha Poly

Αυτή ήταν μια από τις πολλές εμφανίσεις που έκανε το top model στις Κάννες τις προηγούμενες μέρες και η αγαπημένη μας! Επέλεξε vague που θύμιζαν παλιό Χόλιγουντ και ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν που πήγαινε τέλεια με το χρυσό φόρεμά της και έδενε τέλεια με το glam look της!

Sienna Miller

Η βασίλισσα του boho στιλ επέλεξε ρομαντικές πλεξίδες κι ένα berry κραγιόν που έδενε τέλεια με το ρομαντικό της στιλ. Bonus: τα τέλεια κοψίματα και οι φωτοσκιάσεις που ανόρθωναν τα ζυγωματικά της.

Aishwarya Rai

Η ηθοποιός του Μπόλιγουντ δανείστηκε από τις αποχρώσεις του ρούχου της και για το χρωματιστό μολύβι στη ρίζα του κάτω βλεφάρου, ακριβώς όπως σου είχαμε υποδείξει κι εδώ!

Charlotte Casiraghi

Η λέξη effortless (aka χωρίς προσπάθεια) είναι λέξη- κλειδί για τις εμφανίσεις των it girls στο red carpet, ακριβώς όπως έκανε και η Charlotte Casiraghi!

Eva Longoria

H Eva Longoria σπάνια ξεφεύγει από το signature beauty look της κι αυτή δεν ήταν μια σπάνια φορά! Τόνισε, λοιπόν, τα μάτια της όπως κάνει πάντα και έπιασε τα μαλλιά της σε ένα πολύ χαλαρό σινιόν με κάποιες τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της.

Lindsay Elligson

Ένα ακόμη παράδειγμα του πόσο hot είναι το χρωματιστό μολύβι στα μάτια είναι και αυτό το top model που δανείστηκε τις αποχρώσεις από τα πανάκριβα σκουλαρίκια για το μολύβι που φόρεσε στις κόγχες του ματιού.

Poppy Delevingne

Και η αδερφή της Cara κινήθηκε στη λογική του χαλαρού και ρομαντικού πιασίματος το οποίο σέταρε με smudged (μουντζουρωμένα) μάτια!

Read More

And More