Κραγιόν, balm, gloss, tint και lip oil: Tips και προϊόντα για να δείχνουν τα χείλη τέλεια στις selfies των διακοπών

Η ηλιοκαμένη επιδερμίδα χρειάζεται ελάχιστα προϊόντα για να αναδειχθεί. Και γνωρίζεις ήδη ότι στις διακοπές το νεσεσέρ σου πρέπει να περιέχει τα απολύτως απαραίτητα. Εκείνα που θα σε βοηθήσουν να χαρίσεις διακριτική λάμψη στα σημεία. Κι αν μου ζητάς να επιλέξω ένα μόνο αυτό είναι δίχως δεύτερη σκέψη τα χείλη. 

Κραγιόν, balm, tint, oil ή gloss; Δεν υπάρχει σωστή απάντηση. Η επιλογή είναι ξεκάθαρα δική σου ανάλογα με το look που θέλεις να έχεις στις διακοπές σου. Όπως και να ‘χει όμως εγώ είμαι εδώ για να σου αποκαλύψω τα αγαπημένα μου προϊόντα και tips που θα αναβαθμίσουν το minimal summer make up look. 

 

Lip Balm: Χαρίζουν απαλότητα και ενυδάτωση ενώ θρέφουν τα χείλη αφήνοντας μια απαλή απόχρωση που αναζωογονεί ολόκληρο το πρόσωπο. Το απλώνεις ταμποναριστά ενώ αν θέλεις να χαρίσεις μια soft glam πινελιά, ειδικά στη βραδινή έξοδο, μπορείς να το συνδυάσεις με περίγραμμα που θα σχηματίσεις χρησιμοποιώντας μολύβι σε φυσική απόχρωση. 

Chanel Rouge Coco Baume, 918 My Rose: Χάρη στα έλαια που περιέχει στη σύνθεση του αφήνει τα χείλη απαλά και με φυσική λάμψη. 

Dior Backstage Dior Addict Lip Glow Natural Glow Custom Color Reviving Lip Balm: Ένα ενυδατικό balm που αναδεικνύει το χρώμα των χειλιών. Εμπλουτισμένο με έλαιο κερασιού, κερί ηλίανθου και βούτυρο καριτέ, προστατεύει και λειαίνει τα χείλη χαρίζοντας έντονη αίσθηση άνεσης. Η τεχνολογία αναζωογόνησης του χρώματος αντιδρά απευθείας με το επίπεδο υγρασίας των χειλιών για χρώμα που προσαρμόζεται στους διαφορετικούς τόνους δέρματος.

Benefit California Kissin Colorbalm Lip Balm: Ζωντανό χρώμα  και πλούσια ενυδάτωση με μια κίνηση. Πρόκειται για μια απαλή φόρμουλα που περιέχει άγριο βούτυρο μάνγκο και υαλουρονικό οξύ που χαρίζουν στα χείλη την απαραίτητη υγρασία για ώρες. 

Instagram: @nikki_makeup

Lip oil: Είναι η μεγάλη αδυναμία των super models και it girls, τον τελευταίο καιρό. Εκτός από πλούσια ενυδάτωση αφήνει μια έντονη λάμψη που αναβαθμίζει το μακιγιάζ στο λεπτό. Μπορείς να το ανανεώνεις όσο συχνά θέλεις, μέσα στην ημέρα και να το φοράς ακόμη και στην παραλία. 

Clarins Lip Comfort Oil, 01: Μια εξαιρετική ανάλαφρη σύνθεση που αναδεικνύει το φυσικό χρώμα των χειλιών. Ένα cocktail από μοναδικά έλαια (jojoba, φουντουκιού και βιολογικού sweetbriarrose) προσφέρουν ένα κύμα ενυδάτωσης, τροφής, προστασίας και επανόρθωσης. Με “green” σύνθεση μιας και το  93% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης και το 30% βασίζεται σε έλαια φυτικής βάσης.

Gisou Honey Infused Lip Oil: Περιέχει συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 99% καθώς και ένα ένα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά μείγμα που περιλαμβάνει μέλι Mirsalehi, υαλουρονικό οξύ και ισχυρά βότανα. Τα χείλη γίνονται πιο απαλά και πιο λεία και αποκτούν μια φυσική, υγιή και χρυσαφένια λάμψη.

Instagram: @namvo

 

Erre Due Crystal Glow, 101 Rusty Truth: Έχει απαλή, λεπτή υφή που δεν κολλάει, προσφέροντας πλούσιο όγκο και μοναδική λάμψη. Με εύκολη, ευχάριστη εφαρμογή χαρίζει στα χείλη μοναδική αίσθηση απαλότητας και άνεσης.

Art Deco Glamour Gloss, Frosted Sugar: Αφήνει στα χείλη την τέλεια μεταλλική λάμψη χάρη στα μικροσκοπικά λαμπερά σωματίδια που περιέχει στη σύνθεση του. 

Instagramandreatakagi

Max Factor Color Elixir, Cherry Kiss: Μια απαλή σύνθεση με πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες που περιποιούνται και θρέφουν τα χείλη. 

Bobbi Brown Extra Lip Tint, Bare Punch:  Προϊόν εμπλουτισμένο με έξι βοτανικά έλαια, όπως Jojoba και Avocado που προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση. Αναζωογονεί ορατά τα χείλη αφήνοντας ένα τέλειο καθαρό και ζωντανό χρώμα και υγιή λάμψη.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More