Κραγιόν: Δες πώς θα βρεις τη σωστή για σένα υφή

Το κραγιόν, τα τελευταία χρόνια της πανδημίας σου έλειψε πολύ. Δεν φορούσες μια και το στόμα σου ήταν καλυμμένο με τη μάσκα προστασίας και το μόνο που χρησιμοποιούσες καθημερινά ήταν το lip balm ώστε να παραμείνουν τα χείλη σου ενυδατωμένα και απαλά. Και τώρα που το full make up είναι και πάλι εδώ κι εσύ ακολουθείς όλες τις νέες τάσεις το κραγιόν πρωταγωνιστεί. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Ενόψει του φθινοπώρου και του χειμώνα που πλησιάζουν προσθέτεις στη συλλογή σου τις νέες αποχρώσεις κραγιόν που θα χαρίσουν την τέλεια πινελιά στο μακιγιάζ σου. Όσο αφορά στα χρώματα γνωρίζεις πολύ καλά εκείνα που ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας σου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Με την υφή όμως, το πιθανότερο να μην έχεις καταλήξει. Ματ, σατινέ, super λαμπερό, με shimmer ή ενυδατικό; Ποιο είναι το φινίρισμα που σου ταιριάζει; Οι experts είναι και πάλι εδώ για να σε βοηθήσουν. Εσύ απλά θα ακολουθήσεις τις συμβουλές τους πριν αποκτήσεις το νέο σου κραγιόν. 

 

Lancome L’ Absolu Drama Matte

Ένταση και dramatic look: Επιλέγεις ματ

Οι γήινες και σκούρες αποχρώσεις είναι φέτος το μεγαλύτερο trend κι αν αγαπάς το dramatic look τότε η ματ υφή στο κραγιόν σου θα σου προσφέρει το αποτέλεσμα που θέλεις. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα χείλη σου να είναι άψογα μιας και η ματ υφή αναδεικνύει τις ατέλειες. Αυτό σημαίνει πως πριν την εφαρμογή επιβάλλεται να κάνεις απολέπιση στα χείλη ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να είναι ενυδατωμένα και άψογα. 

Chanel Rouge Coco Lip Gloss

Μοναδική λάμψη. Επιλέγεις vinyl φινίρισμα. 

Φέτος έχει την τιμητική του. Είναι η υφή που προτείνουν οι celebrity make up artists και χρησιμοποίησαν στα παρασκήνια των fashion shows. Μπορείς να απλώσεις το αγαπημένο σου κραγιόν και να δημιουργήσεις τη λάμψη με ένα gloss με ιριδισμούς. 

Dior Addict Lip Glow Oil

Για δροσερή όψη: Επιλέγεις το lip oil. 

Είναι το αγαπημένο προϊόν των it girls και των super models αφού χαρίσει δροσερή όψη, πλούσια ενυδάτωση, απαλότητα και θρέψη στα χείλη. Είναι κατάλληλο για εσένα που αγαπάς το nude ή mo makeup make up look αλλά και το glazed donut skin look της Hailey Bieber. 

YSL Nu Lip & Cheek Balmy Tint

Για διακριτικό χρώμα και minimal lip make up look: Επιλέγεις το balm με χρώμα. 

Αν θέλεις και το χειμώνα να ακολουθήσεις την minimal make up ρουτίνα με διακριτικό μακιγιάζ που δημιουργείς με προϊόντα σε μορφή κρέμας το lip balm με χρώμα θα σε σώσει. 

 

 

 

Read More

And More