Ξέρουμε ακριβώς πώς να αντιγράψεις αυτό το μακιγιάζ της Ήβης Αδάμου από τον Γ. Πυρπύλη!

Η Ήβη Αδάμου γυρίζει το νέο της video clip για το τραγούδι Madness το οποίο θα βγει στον αέρα πολύ σύντομα. Όμως, λόγω στήλης (beauty γαρ!), θα έλεγα να εστιάσουμε στο υπέροχο, δροσερό και πολύ, πολύ girly μακιγιάζ της! Τι λες; Έχω όλα τα info! Και ξεκινάω κάπως έτσι: Η Ήβη Αδάμου εμπιστεύεται το μακιγιάζ της στα χέρια του Γρηγόρη Πυρπύλη, official make up artist της Maybelline New York. Εγώ πάλι, εμπιστεύομαι τον Γρηγόρη Πυρπύλη για beauty tips και μυστικά για να κοπιάρουμε υπέροχα beauty looks (για το μακιγιάζ του δεν έχω λόγια! BTW: εδώ μπορείς να δεις το live beauty chat που είχαμε κάνει μαζί και να μάθεις κι εσύ τεχνικές και tips). Και κάπως έτσι, μου αποκάλυψε όλο το how to της Ήβης Αδάμου! Έχω και backstage photo!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/18_6/007.JPG

Πώς να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Ήβης Αδάμου! Από τον Γρηγόρη Πυρπύλη!

“Για την επιδερμίδα της χρησιμοποίησα σαν βάση το dream smooth primer για μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ, αλλά και λεία και ομοιόμορφη επιδερμίδα!
Συνέχισα με το super stay 24h foundation για ομοιόμορφη κάλυψη και αποτέλεσμα που αντέχει στις πολλές ώρες των γυρισμάτων, στο άγγιγμα, στον ιδρώτα. Το fond de teint το εφαρμόζουμε με τα δάχτυλα για απίστευτα φυσική επιδερμίδα!
Έπειτα, dream lumitouch concealer κάτω από τα μάτια για έξτρα φως στο βλέμμα! Το τοποθετούμε ταμποναριστά πάντα για κάλυψη και φωτεινότητα!
Ρουζ χρησιμοποιήσα το dream touch blush pink για φρέσκια και φωτεινή επιδερμίδα! Με κυκλικές κινήσεις εφαρμόζουμε επάνω στα μήλα σβήνοντας ψηλά προς τους κροτάφους!
Στα μάτια χρησιμοποίησα την color tattoo στην απόχρωση on and on bronze σε συνδυασμό με την παλέτα eyestudio glamour browns, ενώ τόνισα το βλέμμα της με το master precise eyeliner, αγαπημένο προϊόν της ‘Ηβης!
Οι βλεφαρίδες τονίζονται με την falsies flared ,γιατί σε κάθε εμφάνιση της θέλουμε να έχουμε εντυπωσιακές βλεφαρίδες! Τέλος, στα χείλη χρησιμοποιήσαμε από τη σειρά color sensational shine τις αποχρώσεις 130 και 445!”

Read More

And More