Makeup goals: η ροζ σκιά της Suki Waterhouse!

Τα Σαββατοκύριακα είναι δύο υπέροχες μέρες κατά τις οποίες α) μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου β) να βγεις και γ) να δοκιμάσεις νέα πράγματα στο μακιγιάζ και στο hairstyling. Γιατί αυτά τα πράγματα θα αποδειχθούν super ανανεωτικά και για την εβδομάδα που έρχεται.

Στο πλαίσιο αυτό λέμε να αντλήσουμε έμπνευση από την Suki Waterhouse και μια από τις πιο εμπνευσμένες εμφανίσεις της εβδομάδας. Η Suki γιόρτασε το λανσάρισμα του νέου αρώματος Amo του οίκου Ferragamo (η Suki είναι μούσα του αρώματος) και εμφανίστηκε με το τέλειο matchy- matchy look αφού σέταρε τη ροζ γούνα της με μια αντίστοιχη ροζ σκιά στα μάτια. Για να υιοθετήσεις σωστά το look φόρεσε την ροζ σκιά περιμετρικά του ματιού και δημιούργησε απαραιτήτως contrast με πολλές στρώσεις μαύρης μάσκαρα σε άνω και κάτω βλεφαρίδες.

Μερικές προτάσεις για ροζ σκιές αν δεν έχεις ήδη κάποιες στο νεσεσέρ σου, παρακάτω…

Παραπάνω: σκιά Crystal 18, Elegant, €22.93. ΄Εχει τέλεια απόδοση χρώματος και αποτυπώνεται στα μάτια όσο έντονη την βλέπεις εδώ. Παρακάτω: Aurora 32 W-C, Beauty is Life, €24.70. Έχει λάμψεις και αφήνει στα μάτια ένα ιριδίζον αποτέλεσμα. Και οι δύο Make Me Up.

Read More

And More