Μακιγιάζ: Τα tricks που πρέπει να γνωρίζεις αν θέλεις να δημιουργείς τέλεια looks

Το full make up έχει επιστρέψεις κι εσύ το υιοθετείς σε κάθε ευκαιρία. Οι επίσημες και βραδινές έξοδοι πλέον είναι γεγονός, τις τάσεις τις γνωρίζεις και χρησιμοποιείς όλα τα προϊόντα μακιγιάζ που σου έλειψαν πολύ. Από το eyeliner μέχρι το ματ κραγιόν και από την πούδρα μέχρι το blush βρίσκονται και πάλι στο νεσεσέρ σου κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις τα αγαπημένα σου looks. 

 Οι experts είναι πάντα εδώ για να σε βοηθήσουν και κυρίως να αποκαλύψουν τα tricks που θα σε βοηθήσουν πολύ. Υπάρχουν μάλιστα κάποια πανέξυπνα που πρέπει να γνωρίζεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις προσοχή στη συνέχεια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Blush στη γέφυρα της μύτης 

Για το blush σου έχω πει τα πάντα και κυρίως πόσο σημαντικό είναι μιας και χαρίζει την τέλεια όψη δροσιάς σε ολόκληρο το πρόσωπο. Εκείνο όμως που πρέπει επίσης να γνωρίζεις είναι πως αν απλώσεις μικρή ποσότητα στη γέφυρα της μύτης θα αποκτήσεις την όψη που χαρίζει ο ήλιος το καλοκαίρι. Απαλά ηλιοκαμμένη με τον πιο φυσικό τρόπο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Κονσίλερ ως primer 

To primer είναι το προϊόν που κρατά στη θέση του τη σκιά. Αν δεν υπάρχει στο νεσεσέρ σου μην αγχώνεσαι, υπάρχει λύση. Με ένα μικρό πινέλο ή με τα δάχτυλα θα απλώσεις μικρή ποσότητα κονσίλερ στο κινητό βλέφαρο και στη συνέχεια εφαρμόζεις το προϊόν που θα χαρίσει έξτρα ένταση στα μάτια. Καλό είναι να επιλέξεις κονσίλερ, ένα τόνο πιο σκούρο από εκείνο που χρησιμοποιείς για να καλύψεις τις ατέλειες στο πρόσωπο σου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Έκανες λάθος στην εφαρμογή; Περίμενε να στεγνώσει πριν το διορθώσεις 

Και αναφέρομαι κυρίως στο eyeliner, τη μάσκαρα ή τις υγρές και glossy σκιές. Αν προσπαθήσεις αμέσως μετά την εφαρμογή απλά θα το κάνεις χειρότερο. Θα χρειαστεί ντεμακιγιάζ και να ξεκινήσεις από την αρχή. Θα κάνεις υπομονή για λίγα λεπτά και στη συνέχεια με μια μπατονέτα ή ένα δίσκο ποτισμένα με νερό καθαρισμού διορθώνεις και επαναλαμβάνεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOBI HENNEY (@tobimakeup)

 Φυσική απολέπιση στα χείλη 

Τώρα που φοράς και πάλι τα αγαπημένα σου κραγιόν σε έντονες οι σκούρες αποχρώσεις, τα χείλη σου πρέπει να είναι άψογα. Αυτό σημαίνει πως πριν την εφαρμογή πρέπει να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να τα αφήσεις απαλά και ενυδατωμένα. Θα το πετύχεις με τον πιο απλό τρόπο που σημαίνει χρησιμοποιώντας μια καθαρή οδοντόβουρτσα κάνοντας απαλό μασάζ για 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια απλώνεις lip balm και τέλος το κραγιόν σου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Άπλωσε τα προϊόντα μακιγιάζ με τα δάχτυλα 

Αν παρακολουθείς video στο TikTok γνωρίζεις ήδη πως είναι πλέον viral το νέο trend που θέλει να απλώνεις όλα σχεδόν τα προϊόντα με τα χέρια ειδικά αν αγαπάς το ανάλαφρο φινίρισμα και θέλεις να ελέγχεις την ποσότητα. 

 

 

Read More

And More