Me, Myshelf and I με την Φιλιώ Μέτση: τι καλλυντικά χρησιμοποιεί το κορίτσι με τα χιλιάδες παπούτσια!

“Γεια σας! Είμαι η Φιλιώ και μόλις έχω απολαύσει το πρωϊνό μου wellness smoothie με παγωμένες μπανάνες, κακάο, γάλα αμυγδάλου, μάκα και μεσκίτε και είμαι έτοιμη να κατακτήσω τον κόσμο!

Παρόλο που έχω σπουδάσει Βιολογία και ήμουν υπεύθυνη για τα Ογκολογικά και Αιματολογικά φάρμακα σε μεγάλη φαρμακευτική εταιρία, γρήγορα κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω και μετά από ένα πέρασμα σαν fashion editor σε περιδικά και e-shop, βρέθηκα να ζω στο Los Angeles και να κάνω Fashion PR στην BPCM. Έστελνα δηλαδή goodie bags στον Justin Timeberlake και τέτοια. Πολύ ωραία τα πέρασα εκεί. Γυρνώντας εδώ, συνέχισα την ενασχόληση με το blog μου, πιο επαγγελματικά αυτή τη φορά, κάνοντας και τηλεόραση, έχω περάσει από το JOY, την εκπομπή Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου, τη Φωλιά των Κου Κου και από πέρυσι συνεργάζομαι με την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή “Ελένη” στον Άλφα, κάνοντας βίντεο μόδας.
Η σημερινή μέρα, προβλέπεται υπέροχη και ξεκίνησε για μένα στις 8, αφού ήπια μία κούπα χλιαρό νερό με λεμόνι (το οποίο εναλλάσσω με χυμό σέληνο) γιατί αν η μέρα ξεκινήσει έτσι …, μετά όλα σου φαίνονται ωραία! Συμπληρώνω με βιταμίνες, αυτό τον καιρό δοκιμάζω το SuperYou από MoonJuice που βοηθάει στη ρύθμιση του στρες και στην καλή διάθεση. Fake it till you make it δηλαδή!
Μετά το πρωινό μου “ελιξήριο” κάνω μία ώρα γυμναστική, το πρόγραμμά μου είναι μία μίξη από cardio, trx, βάρη και γιόγκα- 5-6 φορές την εβδομάδα, cause I’m not getting any younger now, am I?

Η πρωινή ρουτίνα ομορφιάς μου περιλαμβάνει καθαρισμό προσώπου με Clarisonic και προϊόντα Origins από τα οποία λατρεύω ό,τι έχω δοκιμάσει (και έχω δοκιμάσει πολλά), στη συνέχεια απολαμβάνω 10′ ηρεμίας και #metime με μία μάσκα (absolute favorites οι Glamglow, οι Dr Jart, Tony Molly και TooCoolForSchool) ή το scrub Pep Start από την Clinique.
Μετά, δεν ξεχνώ ΠΟΤΕ να εφαρμόσω 2-3 σταγόνες από το C E Ferulic Treatment της SkinCeuticals και οπωσδήποτε αντηλιακή κρέμα Shiseido χρησιμοποιώντας το Jade Roller μου για να “ξυπνήσω” το δέρμα μου και να απορροφηθούν καλύτερα τα συστατικά από τις κρέμες. Για τα μάτια επιλέγω μία από τις κρέμες ματιών της Lierac, ανάλογα με τις ανάγκες μου εκείνη την ημέρα, σήμερα χρειάζομαι τη Dioptifatigue γιατί ξενύχτησα λίγο χθες! Στον υπολογιστή δηλαδή, όχι έξω. Είπαμε.
Κάθε μέρα βάζω 2 σταγόνες από το Peace Of Mind Sensory Therapy της Origins στους κροτάφους και πίσω από τα αυτιά, παίρνω 2 βαθιές ανάσες και είμαι αμέσως πιο χαρούμενη.
Το καθημερινό μου μακιγιάζ είναι αρκετά απλό, αν το διαβάσουν αγόρια αυτό θα γελάσουν βέβαια, αλλά GIRLS RULE οπότε…
Ξεκινάω με primer, αγαπημένα μου το Water Primer της Smashbox που αποθηκεύω στο ψυγείο ή το Radiance Foundation Primer της Laura Mercier για λάμψη. Απλώνω με πινέλο ένα ελαφρύ make up, όπως το Hello Happy της Benefit, το Touche Eclat All In One Glow Foundation από YSL ή τη ΒΒ cream της JOWAE.
Δε βγαίνω από το σπίτι χωρίς μάσκαρα και για κάθε μέρα μου αρέσει η Lash Slick της Glossier που απλά τονίζει φυσικά τις βλεφαρίδες ή αν έχω σκοπό να πάω και σουπερμάρκετ βάζω της False Lash Superstar της L’Oreal για σαγηνευτικό βλέμμα.
Για τα φρύδια μου χρησιμοποιώ ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ προϊόντα Benefit και συγκεκριμένα το Ka Brow και το Precisely, My Brow Pencil και μου έχουν αλλάξει τη ζωή! Και το εννοώ! Λίγο bronzer από την Inglot και τη σειρά της JLo ή το Match Stix από Fenty Beauty και PIXI highlighter (Glowy Gossamer Duo Delicate Dew). Αν έχω διάθεση και χρόνο, βάζω σκιά από την υπέροχη παλέτα της TooFaced Chocolαte Gold ή τη Lemonade Craze της Μaybelline. Για τα χείλη προτιμώ τις φυσικές αποχρώσεις που δίνουν λίγο όγκο, αυτή την εποχή δεν αποχωρίζομαι την απόχρωση Faux της Mac και το ασορτί μολύβι χειλιών Dervish, το 411 της Inglot και το Pale Pink 21 της Bobbi Brown. Ρουζ Ladylike της NYX, πολύ girly και με ελαφρύ glitter και ολοκληρώνω με την Τranslucent πούδρα της Laura Mercier ή τη Natural Finish της Chanel. Αν προβλέπεται να γυρίσω πολύ αργά, ένα ακόμη βήμα είναι το Setting Spray της Urban Decay Αll Nighter Pollution Protection.
Φροντίζω να πίνω άφθονο πράσινο τσάι μέσα στην ημέρα, έχω αγοράσει και φανταστικά πολύχρωμα tumblrs για να έχω και στο αυτοκίνητο (και να μην χρησιμοποιώ πλαστικό), τελευταία δε ζω χωρίς το White Coconut από Alfred Tea και έχω πάντα Kombucha στο ψυγείο.
Είμαι διαρκώς online, IG addict @filiometsi αλλά ανεβάζω και βίντεο με τις healthy-ish συνταγές που φτιάχνω στο ΥουΤube @FilioMetsi μαζί με βίντεο γυμναστικής και πολλά πολλά άλλα. Καθημερινά έχω γυρίσματα και φωτογραφήσεις και τρέχω απο παρουσίαση σε event για να ενημερώνομαι και να προσθέτω ακόμη περισσότερα steps στη ρουτίνα ομορφιάς μου. Too many products, too little time.
Τα μαλλιά μου είναι μια πονεμένη ιστορία, αφού έχουν υποστεί πολλά και διάφορα.. Με εντατική περιποίηση και μάσκες non stop έχουν αρχίσει να μακραίνουν πάλι και επειδή θέλω να τα διατηρώ ξανθά (the blonder the better) χρησιμοποιώ το σαμπουάν Bright Blonde και conditioner της Oribe (είναι πανάκριβα αλλά αξίζουν), τα shots της Κerastase και προϊόντα Aveda και Redken. H τελευταία μου εμμονή είναι η μάσκα Coco & Eve Like A Virgin με καρύδα και σύκο (μυρίζει ΤΕΛΕΙΑ) και έχει και ειδική βούρτσα για σωστό ξεμπέρδεμα μέσα στο μπάνιο.
Για το μπάνιο, μία φορά την εβδομάδα κάνω scrub με το Frank Body Coffee Scrub, αν δεν το έχετε δοκιμάσει είναι MUST και για showergel το Body Hero της Glossier γιατί αφήνει το δέρμα υπέροχα απαλό!
To βράδυ που θα επιστρέψω, αν έχω χρόνο για bubble bath, (είμαι λάτρης των μικρών απολαύσεων της ζωής), θα ανάψω το κερί Basil & Neroli της Jo Malone και θα απολαύσω ένα από τα υπέροχα foams της Molton Brown, άλατα Epsom αν έχω πιαστεί από τη γυμναστική ή ένα bathbomb από Lush που θα ανεβάσω σίγουρα και στο Instagram!
H Nighttime ρουτίνα μου περιλαμβάνει καθαρισμό με Bioderma Sensibio Micellar Water οπωσδήποτε μέχρι το βαμβάκι να είναι καθαρό και στη συνέχεια με Face Wash Οrigins Deep Pore Cleanser with Saw Palmetto and Mint και στη συνέχεια το τόνερ A Perfect World της ίδιας μάρκας ή το Solution της Glossier. Εφαρμόζω στα φρύδια το brow primer της Benefit, κάνω scrub στα χείλη με το Frank Lip Scrub και στη συνέχεια απλώνω το Skyn Berry Lip Fix. Στα μάτια χρησιμοποιώ την κρέμα Advanced Night Repair Eye Serum της Estee Lauder. Εναλλάσσω τον ορό ανάλογα με τη διάθεσή μου, κάποιες φορές βάζω έλαιο από Darphin όπως το 8 Flower Nectar ή τον ορό Ultimune της Shiseido. Μετά την κρέμα Plantscription της Origins. Τελειώνω, μη φύγετε. Στις βλεφαρίδες απλώνω με βουρτσάκι καστορέλαιο, στα χέρια την κρέμα Lanolips. Και για το τέλος, βάζω την Slip Silk Mask και ψεκάζω με το σπρέυ ThisWorks Deep Sleep Pillow Spray. Και όχι, δεν έχει ξημερώσει μέχρι να τα κάνω όλα αυτά, είναι ακόμη βράδυ. Όνειρα γλυκά!”
                  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: Αλέξανδρος Μακρής
ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Ina Mshvildadze
Ευχαριστούμε πολύ το Make Up Lab by Yiannis Marketakis

Read More

And More