Μολύβι χειλιών: Είναι το αγαπημένο προϊόν των celebrities που θα χρησιμοποιείς καθημερινά τους επόμενους μήνες

Το μολύβι χειλιών ανήκει πλέον στην κατηγορία των προϊόντων μακιγιάζ που δεν γίνεται να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Έχεις ήδη προσέξει ότι όλες οι celebrities και τα it girls σχηματίζουν τέλεια το περίγραμμα πριν απλώσουν κραγιόν, lip gloss ή ακόμη και balm στα χείλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Διάσημες TikTokers και make up artists αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για τέλεια εφαρμογή και τονίζουν ότι το σωστό περίγραμμα είναι ο μόνος τρόπος να τονίσεις το φυσικό τους σχήμα ή να τα κάνεις να δείχνουν πιο πλούσια. Η Mary Phillips που επιμελείται, μεταξύ άλλων, το μακιγιάζ της Hailey Bieber δείχνει σε video την τεχνική της και γίνεται viral. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

“Μ’ αρέσει να ξεκινώ από τις γωνίες των χειλιών  προσπαθώντας να μείνω όσο πιο κοντά γίνεται στην φυσική τους γραμμή” λέει η Phillips. Συνεχίζει το περίγραμμα στο κάτω χείλος. Σχηματίζει το κέντρο ακριβώς του άνω χείλους που είναι γνωστό ως “cupid bow”, λίγο πιο έξω από τη φυσική του γραμμή, γεμίζει τα χείλη με το ίδιο μολύβι και τέλος κάνει καλό blending με ένα πινέλο. Για να δείχνουν άψογα με ένα μικρότερο πινέλο και ελάχιστη ποσότητα κονσίλερ “καθαρίζει” τις άκρες των χειλιών.  

Η 90’s τάση που είναι η πιο γοητευτική και θηλυκή πινελιά στο μακιγιάζ ήρθε για να μείνει κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις το καινούριο σου μολύβι.

Στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένα μου σε nude, κόκκινη αλλά και vampy απόχρωση. 

 

Chanel Le Crayon Levres, 178 Rouge Cerise 

Dior Dior Contour 943 Euphoric

Erre Due Silky Premium Lip Definer, 501 Blush

Rimmel Lsting Finish Lip Liner, 760 90’s Nude 

Max Factor Colour Elixir Lip Liner, 025 Brown n Bold

Art Deco Mineral Lip Styler, Mineral Red Boho

 

 

 

Read More

And More