Μονοχρωματικό μακιγιάζ: Είναι η ωραιότερη και πιο πρακτική τάση του Φθινοπώρου

Και ήρθε εκείνη η στιγμή που πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά για τις τάσεις του φθινοπώρου στο μακιγιάζ. Να δούμε και να αναλύσουμε κάθε μία ξεχωριστά. Κι αν πρέπει να επιλέξω την αγαπημένη μου ή απλά εκείνη που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και ώρες της ημέρας και δεν σε δεσμεύει όποιο outfit κι αν επιλέξεις τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα σου πω το μονοχρωματικό make up look. Σε γήινες ή παστέλ αποχρώσεις ανάλογα με τον τόνο που έχει το δέρμα σου ή το χρώμα στα μαλλιά σου. Είναι ότι πιο ασφαλές και εύκολο να δημιουργήσεις μόνη στο σπίτι με ελάχιστα προϊόντα. 

Πρόκειται για το μακιγιάζ που αγαπούν celebrity make up artists, stars και κυρίως τα it girls. Το μονοχρωματικό μακιγιάζ έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: Δεν χρειάζεται να να επιλέξεις και να συνδυάσεις σωστά τη σκιά στα μάτια με εκείνη του κραγιόν ή του blush. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποφασίσεις το χρώμα και τους διαφορετικούς τόνους. Παράλληλα μπορείς να κινηθείς αυστηρά μονοχρωματικά που σημαίνει πως απλώνεις το ίδιο σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά. 

Στη συνέχεια θα δεις τις ωραιότερες εκδοχές του. Εσύ απλά θα επιλέξεις εκείνο που θα υιοθετήσεις πρώτο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Chocolat: Το πιο γοητευτικό και κομψό look που έρχεται κατευθείαν από τα 90’s. Είναι εμβληματικό και το αγαπημένο των super models τη συγκεκριμένη δεκαετία, με την Cindy Crawford να το απογειώνει. Και τώρα είναι και πάλι εδώ να σου υπενθυμίζει πως οι γήινοι τόνοι θα είναι πάντα ότι πιο sexy. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Θα μπορούσα να το ονομάσω “καβουρδισμένο αμύγδαλο” αφού πρόκειται για απόχρωση που κινείται ανάμεσα στο καφέ, το πορτοκαλί και το κίτρινο. Ξεχωριστό και εξεζητημένο είναι ένα μακιγιάζ κατάλληλο για την επόμενη βραδινή σου έξοδο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Ροζ: Κι επειδή η φετινή σεζόν είναι αφιερωμένη στην Barbie, το ροζ πρωταγωνιστεί. Κι αν πιστεύεις ότι είναι πολύ ρομαντικό για εσένα αρκεί να δεις το μονοχρωματικό look που δημιούργησε η διάσημη make up artist Ash K. Holm στην Madelyn Cline. H λεπτομέρεια που θέλω να προσέξεις είναι το περίγραμμα στα χείλη. Το μολύβι είναι δύο τόνους πιο σκούρο από το ροζ, λαμπερό κραγιόν και πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και ίσως η μόνη “παραφωνία” στο μονοχρωματικό μακιγιάζ που χαρίζει όμως το τέλειο twist.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Ζεστοί καφέ τόνοι: Το συγκεκριμένο χρώμα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής τόσο του φθινοπώρου όσο και του χειμώνα και ταιριάζει πολύ στη μεσογειακή επιδερμίδα και τις γυναίκες με σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά. Μην το φοβηθείς. Όσο πιο σκούρο τόσο πιο θηλυκό και dramatic. Είναι κατάλληλο μόνο για τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Ροζ-ροδακινί και ιριδίζον: Αν αγαπάς τα 80’s και παραμένεις πιστή στις ανοιχτές αποχρώσεις και τις λαμπερές υφές το συγκεκριμένο look είναι απίθανη πρόταση. Είναι ότι ωραιότερα για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες με ξανθά μαλλιά και επιτρέπεται να χρησιμοποιήσεις μικρή ποσότητα shimmer ή glitter στα μάτια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Nude και glazed: Είναι το trend που υιοθέτησε το καλοκαίρι και επιτρέπεται να ακολουθήσεις τους επόμενους μήνες. Το λαμπερό φινίρισμα στην επιδερμίδα συνδυάζεται με τις nude αποχρώσεις σε ένα look τέλειο για όλη την ημέρα.  

Read More

And More