Μπρονζέ πούδρα: Συμβουλές για να αποκτήσεις την πιο φυσική ηλιοκαμένη όψη

Ηλιοκαμένη όψη: Αυτό είναι το ζητούμενο τη συγκεκριμένη περίοδο. Κι επειδή ο καιρός μας τα έχει χαλάσει λιγάκι δεν έχεις καταφέρει ακόμη να πάρεις χρώμα. Το bronzer look όμως είναι sexy και εκείνο που σου χαρίζει υγιή όψη και μοναδική λάμψη ειδικά στις βραδινές εμφανίσεις ή αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. 

Instagram: @cassdimico

 

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήσεις και πάλι την αγαπημένη σου πούδρα. Εκείνη που θα σου χαρίσει το sun-kissed εφέ. Με ή χωρίς ιριδισμούς, ανάλογα με το look που αγαπάς να υιοθετείς ή με την περίσταση. Παράλληλα θα πρέπει να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες ώστε να αποφύγεις τα λάθη. Πρόκειται άλλωστε για ένα ιδιαίτερο προϊόν που εφαρμόζεις με προσοχή και ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των experts. 

Instagram: @makeupbyliz

Κράτησε λοιπόν σημειώσεις και δες στη συνέχεια τις 5 αγαπημένες μου bronze πούδρες. 

Expert Tips 

  • Αναρωτιέσαι ποια είναι η σωστή, για εσένα απόχρωση; Αρχικά θα πρέπει να είναι κοντά στον φυσικό σου τόνο, ή εκείνον που αποκτά το δέρμα σου τις πρώτες ημέρες των διακοπών. Η τεράστια διαφορά δεν σε κολακεύει. Αντίθετα δημιουργεί μια  πορτοκαλί όψη που είμαι σίγουρη ότι δεν την θέλεις. Καλό είναι να ακολουθήσεις την ασφαλή οδό επιλέγοντας έναν θερμό τόνο.
  • Όσον αφορά στην εφαρμογή, αποφεύγεις να απλώσεις την πούδρα σε όλο το πρόσωπο και επίσης δεν τη χρησιμοποιείς για να κάνεις contouring. Με ένα μεγάλο πινέλο την απλώνεις στα πιο ψηλά σημεία του προσώπου, εκείνα δηλαδή που αγγίζει ο ήλιος όπως για παράδειγμα τα ζυγωματικά, τη γέφυρα της μύτης και το μέτωπο. 
  • Ξεκινάς πάντα από τη φυσική γραμμή των μαλλιών και με φορά προς τα έξω έτσι ώστε το bronzer look να δείχνει φυσικό και όχι επιτηδευμένο
  • Καλό είναι επίσης να έχεις δύο διαφορετικές αποχρώσεις bronzer. Μια πολύ φωτεινή και μιας ελαφρώς πιο σκούρα. Η πρώτη είναι κατάλληλη για το κέντρο του προσώπου και η δεύτερη για το κέντρο των ζυγωματικών.
  • Την ιριδίζουσα bronzer πούδρα μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και ως blush. Μην το παρακάνεις. Είναι ένα προϊόν που τονίζει τις λεπτομέρειες που σημαίνει ότι μπορείς να την απλώσεις σε ώμους και ντεκολτέ. 

Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder

Benefit Cosmetics Hoola Matte Bronzer

Dior Forever Natural Bronze Healthy Glow Bronzing Powder

Max Factor Facefinity Bronzer Powder

Art Deco Natural Skin Bronzer

 

 

 

Read More

And More