Νέα beauty εμμονή: το ροζ κραγιόν της Δέσποινας Βανδή!

Είναι fashion και beauty icon και το επιβεβαιώνει σε κάθε της εμφάνιση. Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή η οποία εμφανίστηκε την Παρασκευή στο αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλου φορώντας ένα υπέροχο ροζ κραγιόν που τόνιζε διακριτικά τα χείλη της, χαρίζοντάς της μια girly και νεανική εμφάνιση. Σου αρέσει; Εμείς σου δίνουμε όλο το know how για να το αποκτήσεις και να κάνεις τους πάντες να κρέμονται από τα χείλη σου.

Βήμα ένα: περίγραμμα και βάση
Διάγραψε το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι σε κοντινή απόχρωση με αυτή του κραγιόν σου (αν δεν έχεις, χρησιμοποίησε ένα σε nude απόχρωση που είναι πασπαρτού καθώς ταιριάζει με κάθε κραγιόν). Για να έχει διάρκεια στα χείλη σου, γέμισε και την επιφάνεια των χειλιών σου με το ίδιο προϊόν κρατώντας το μολύβι οριζόντια. Η σωστή κίνηση είναι από το περίγραμμα και προς τα μέσα.

Βήμα δύο: το κραγιόν
Χρησιμοποίησε ένα ματ ροζ απαλό κραγιόν και άπλωσέ το με ένα λεπτό τρίχινο πινελάκι ώστε να αποκτήσεις ομοιόμορφο αποτέλεσμα και να απλωθεί ισόποσα το προϊόν σε όλα τα χείλη σου.

Βήμα τρίτο: ελαφριά λάμψη

Εδώ, η Δέσποινα Βανδή δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο, ωστόσο εσύ μπορείς να το υιοθετήσεις αν θέλεις να δώσεις τρισδιάστατο effect. Αφού ολοκληρώσεις με τα προηγούμενα βήματα βάλε στο δάχτυλό σου λίγο lip gloss στην ίδια απόχρωση και άπλωσέ το στο κέντρο του κάτω χείλους σου. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις

Μολύβι χειλιών no 27 Rose Capella, Helena Rubinstein


Kραγιόν Rouge Pur Shine no 93, Yves Saint Laurent

Lip Gloss, Beauty Gloss Booster Sugar Glaze, Oriflame

Read More

And More