Ο νέος τρόπος να φοράς το ρουζ είναι και πάνω στη… μύτη μας!

Αυτή είναι η χρονιά που το ρουζ αλλάζει εντελώς! Ή, μάλλον, ο τρόπος που φοράμε το ρουζ αλλάζει εντελώς! Θα το διαπιστώσεις με ένα πρόχειρο scroll down στο instagram και θα κάνεις το απαραίτητο cross check αν δεις το Tik Tok. Ποιος, όμως, είναι ο νέος τρόπος εφαρμογής; 

Αυτή τη σεζόν το ρουζ παύει να περιορίζεται στα μάγουλα και σκαρφαλώνει και στη μύτη προκειμένου να δημιουργήσει αυτό το… sunburned effect. Σαν, δηλαδή, να φορούσες τα γυαλιά σου, να πέρασες κάμποσες ώρες κάτω από τον ήλιο και όταν πια τα έβγαλες να είδες αυτό! 

@jennaperryhair

Η Emily Ratajkowski αγαπά ιδιαίτερα αυτό το μακιγιάζ ενώ δύο σεζόν πριν το είχαμε δει και στο show του οίκου της Chanel όπου η Lucia Pica έκανε τα μοντέλα να μοιάζουν σαν να επέστρεψαν μόλις από την Ibiza ή σαν να κατέβηκαν μόλις μια πλαγιά. 

@gettyimages 

Από την θεωρία στην πράξη, τώρα, αν θέλεις να θεωρείσαι ενημερωμένη, αυτό το βήμα στο μακιγιάζ πρέπει να το υιοθετήσεις asap! Ωστόσο, το συγκεκριμένο makeup trick αποδίδει καλύτερα αν δουλέψεις με κρεμώδη προϊόντα που γίνονται ένα με την επιδερμίδα σου ή προϊόντα σε μορφή stick που είναι πολύ πιο εύκολα να τα εφαρμόσεις: απλώς περνάς το stick από το ένα μάγουλο, πάνω από τη μύτη και προς το άλλο μάγουλο και πάντα σβήνεις το αποτέλεσμα με τα δάχτυλά σου ταμποναριστά!

Παρακάτω μερικά από τα πιο αγαπημένα μας ρουζ που χρησιμοποιούμε όταν εφαρμόζουμε αυτό το trick (πάντα, πλέον!)

Les Beiges Blush No24, Chanel. Είναι top στη λίστα των επιλογών μας γιατί αφήνει ένα φυσικό αναψοκοκκίνισμα που μοιάζει σαν να βγαίνει μέσα από την επιδερμίδα! Είναι ημιδιάφανο ενώ το αποτέλεσμα είναι buildable που σημαίνει ότι μπορείς να ορίσεις εσύ την ένταση του αποτελέσματος που θες ανάλογα με το πόσες φορές θα το περάσεις!

 

 

Glow to Go Blush & Highlighter Duo, Clarins, €29.00. Με μια αγορά δύο προϊόντα αφού αυτό το μαγικό stick έχει από τη μια μεριά ρουζ και από την άλλη highlighter για να δώσεις και χρώμα στα μάγουλα και τη μύτη σου και λάμψη στα ζυγωματικά. 

 

 

 

 

Milk Makeup Lip & Cheek, απόχρωση Perk, €25.95. Στην κατηγορία “ρουζ σε μορφή stick” αυτό εδώ το προϊόν της Milk Makeup είναι iconic και η συγκεκριμένη απόχρωση (Perk) θεωρείται πασπαρτού αφού ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας!

 

 

Minimal Whipped Powder Blush, απόχρωση 07 Tsetuko, Shiseido, €40.50. Πρόκειται για ένα προϊόν σε μορφή mousse που απλώνεται τέλεια στην επιδερμίδα και γίνεται ένα με αυτή. Ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να γράψει έντονα γι’αυτό, αυτό που σου προτείνουμε είναι να απλώνεις λίγη ποσότητα τη φορά. Ο χρυσός κανόνας εδώ είναι: καλύτερα να πρέπει να προσθέσεις παρά να χρειαστεί να αφαιρέσεις!

Glow Play Blush απόχρωση Blush, Please, MAC, €30.50. Διάφανη προς μέτρια ένταση για να προσαρμόσεις εσύ το αποτέλεσμα ακριβώς όπως το θες και μια πολύ ιδιαίτερη, βελούδινη υφή που θα θέλεις να φοράς στο πρόσωπό σου ξανά και ξανά! 

 

Creme Cheek Color, απόχρωση Rosebud, Laura Mercier, €29.25. Αυτό το ροζ δίνει στα μάγουλά σου αυτό το αποτέλεσμα σαν να γύρισες μόλις από μια βόλτα στην εξοχή! 

   

Liquid Blush Nars, Sephora, €32.95. Τα ρουζ του οίκου Nars είναι θρυλικά, ειδικά το Orgasm, και θα τα βρεις και στην liquid εκδοχή τους! Με δύο σταγόνες από αυτό και τα μάγουλά σου αποκτούν αμέσως μια διάφανη ιριδίζουσα λάμψη! 

 

Read More

And More