Oh wait! Γιατί όλες οι διάσημες βάζουν blotting papers στα χείλη τους;

Να σηκώσει τώρα το χέρι της όποια όταν πρόκειται να φορέσει κραγιόν, έντονο ή nude, απλώς φοράει το κραγιόν της. Το ξέρω πως οι περισσότερες κάνουμε απλώς αυτό. Αλλά να που τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και πως αν θες μια πραγματική red carpet εμφάνιση θα πρέπει να το παιδέψεις λίγο παραπάνω με το μακιγιάζ των χειλιών σου. Αναλύω αμέσως!

Λίγο πριν τα Golden Globes κυκλοφόρησαν αυτές οι photos που δείχνουν καναδυό διάσημες, εκ των οποίων η μία η Jennifer Aniston, να έχει στα χείλη της blotting papers. Η ερώτηση είναι γιατί;

Η απάντηση έρχεται από την Jillian Dempsey, makeup artist των stars, η οποία κρύβεται πίσω από αυτό το beauty trick και ακολουθεί αυτά τα βήματα: πριν ξεκινήσει το μακιγιάζ βάζει στα χείλη των αγαπημένων της stars lip balm. Έπειτα, όταν ολοκληρώσει με το υπόλοιπο μακιγιάζ και φτάσει στα χείλη, τα ταμπονάρει με ένα blotting paper ώστε να φύγει η ποσότητα που δεν χρειάζεται και προχωράει στο κραγιόν. Έτσι, τα χείλη είναι super ενυδατωμένα και το κραγιόν α) απλώνεται τέλεια β) διαρκεί μια ζωή!

 

Το ίδιο trick εφάρμοσε και στην Emilia Clarke.

Big kiss

Read More

And More