Οι 3 αποχρώσεις κραγιόν που κάνουν τα δόντια σου να δείχνουν πιο λευκά

Οι make up artists είναι οι καλύτεροι μας φίλοι και τους αγαπάμε περισσότερο όταν αποκαλύπτουν τα μικρά, έξυπνα μυστικά τους. Και τώρα έρχονται να αποκαλύψουν ποιες είναι οι τρεις αποχρώσεις κραγιόν που κάνουν τα δόντια να δείχνουν πιο λευκά. Αρχικά προτείνουν να αποφεύγεις τα nude κραγιόν (από το κλασικό μπεζ μέχρι το καφέ) που “θαμπώνουν” ακόμη περισσότερο τα δόντια και επιλέγεις κραγιόν με μπλε υποτόνο που σημαίνει ψυχρό. 

Κράτησε λοιπόν σημειώσεις: 

Κόκκινο με μπλε υποτόνο

Είναι η μεγάλη αδυναμία των Γαλλίδων που θα σου χαρίσει το ωραιότερο χαμόγελο. Το μπλε είναι το αντίθετο του κίτρινου και εδώ ακριβώς κρύβεται το μυστικό. Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Color 99.

Παστέλ Ροζ 

Ακριβώς όπως και το κόκκινο η συγκεκριμένη απόχρωση χαρίζει πιο λευκή όψη στα δόντια και ταιριάζει παράλληλα σε όλους τους τόνους δέρματος. Charlotte Tilbury Matte Revolution Hydrating Lipstick, Liv It Up.

Σκούρο μοβ ή κόκκινο 

Και οι δύο dark αποχρώσεις ναι μεν πετυχαίνουν τον αρχικό σκοπό αλλά παράλληλα είναι γοητευτικές και μεγάλες τάσεις τη φετινή σεζόν. Επιλέγεις με ματ φινίρισμα για τις βραδινές εμφανίσεις και σατινέ για το πρωί. Erre Due Full Color Lipstick, 417 Woman in Black. 

Κεντρική photo: @georgieeisdell

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164