Οι ωραιότερες ανοιξιάτικες τάσεις στο μακιγιάζ

Η άνοιξη, τυπικά είναι εδώ κι εσύ μελετάς τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ ώστε να ακολουθήσεις εκείνες που σου ταιριάζουν και σε εκφράζουν. Κι εγώ με τη σειρά μου θα σου υπενθυμίσω τα ωραιότερα looks που είδαμε στα fashion shows της σεζόν.

Από τις έντονες αποχρώσεις eyeliner μέχρι το burgundy κραγιόν και το βελούδινο φινίρισμα στην επιδερμίδα είναι όλες τους υπέροχες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Sallstrom (@daniel_s_makeup)

Φουτουριστικό eye make up: Το είδαμε στο show του Helmut Lang και είναι μεταμοντέρνο και εκκεντρικό. Κόκκινο και λευκό eyeliner με graphic εφέ ιδανικό για εσένα που έχεις σταθερό χέρι και είσαι εξαιρετικά τολμηρή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Sui (@annasui)

Πανδαισία χρωμάτων: Στην Anna Sui οι make up artists χρησιμοποίησαν τις πιο ζωηρές αποχρώσεις της παλέτας τους. Mermaid look το χαρακτηρίζουν και είναι πραγματικά ονειρικό. Τιρκουάζ, baby blue, φούξια και κίτρινες σκιές συνδυάζονται με τον πιο ευφάνταστο τρόπο και ένα floating liner σε λευκό χρώμα αλλά και χρωματιστή μάσκαρα στο κάτω μόνο βλέφαρο δημιουργούν το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ που είδαμε. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Mara (@maxmara)

Burgundy Lips: Αν και το έχουμε συνδυάσει με το φθινόπωρο και το χειμώνα οι experts διαφωνούν και το τοποθετούν στην κορυφή των ανοιξιάτικων τάσεων. Στο show της Max Mara συνδυάστηκε με wet look στα μαλλιά και άψογη επιδερμίδα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino)

Winged liner: Κλασικό και ρετρό με την γραμμή του μαύρου eyeliner είναι edgy και τέλεια. Τα ζυγωματικά είναι τονισμένα με φυσική, ροδακινί απόχρωση και τα χείλη διακριτικά ροζ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)

Peach Fuzz: Είναι το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone και οι make up artists στα παρασκήνια της Prada το απογείωσαν. Άπλωσαν σε όλο το βλέφαρο σκιά σε κρεμώδη μορφή φωτίζοντας ολόκληρο το πρόσωπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALTUZARRA (@altuzarra)

Clean Girl: Συνεχίζει να είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Η επιδερμίδα είναι ματ και άψογη. Μάτια, χείλη και ζυγωματικά αποκτούν ένα fresh ύφος χάρη στον πιο απαλό ροζ τόνο. 

 

 

 

 

Read More

And More