Ορός για βλεφαρίδες: Το προϊόν που λατρεύουν οι make up artists και 3 για να επιλέξεις

Μακριές, πλούσιες και με όγκο βλεφαρίδες: Είναι το βασικό σου ζητούμενο μιας και αν έχουν και τα τρίχα χαρακτηριστικά, μία στρώση μάσκαρα αρκεί για να αποκτήσεις το πιο εντυπωσιακό βλέμμα. Κι αν πάλι οι βλεφαρίδες σου είναι άτονες μη σκας. Υπάρχει λύση και αυτή δεν είναι οι πρόσθετες ή ψεύτικες. 

Σύμφωνα με τους experts χρειάζονται καθημερινή φροντίδα με το προϊόν που λατρεύουν οι make up artists και επιβάλλεται να πάρει την πρώτη θέση τόσο στο νεσεσέρ όσο και στην ρουτίνα σου. Πρόκειται για τον ορό βλεφαρίδων. Θα χρειαστείς μερικά μόνο δευτερόλεπτα και λίγη υπομονή. Και κάτι ακόμη: Ο συγκεκριμένος ορός είναι κατάλληλος και για τα φρύδια. 

Λίγο πριν το αποκτήσεις όμως δες στη συνέχεια τους 2 αγαπημένους μου. 

Max Factor False Lash Effect Serum: Eμπλουτισμένος με ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά σύμπλεγμα βιταμινών, πρωτεϊνών και πεπτιδίων, όπως το καστορέλαιο και το εκχύλισμα από μπαμπού διεγείρει τη φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων και των φρυδιών. Παράλληλα προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο και την πτώση. Η 100% vegan φόρμουλά του είναι κατάλληλη ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα μάτια.

Lancôme Cils Booster Lash Revitalizing Serum: Σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, συμβάλλει στην επανόρθωση της τρίχας για πιο πυκνές, πιο πλούσιες και πιο δυνατές βλεφαρίδες.

KORRES Drama Boost Volcanic Minerals Lsh + Brow Serum: Χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με ισχυρά δραστικά συστατικά, οι βλεφαρίδες και τα φρύδια πυκνώνουν, αποκτούν όγκο και τέλειο σχήμα, χαρίζοντας στο βλέμμα ένταση και βάθος.

Κεντρική photo: iStock

Read More

And More