Παντρεύεσαι; Ξέρουμε ποιος πρέπει να σου κάνει το μακιγιάζ σου!

Γυναίκες: εκείνα τα πλάσματα που μεγαλώνουν περιμένοντας τον πρίγκιπα. Και τον βρίσκουν! Και αποφασίζουν να ανέβουν μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας. Γάμος! Με άλλα λόγια η πιο λαμπερή μέρα στην ζωή μιας γυναίκας που την περιμένει από κοριτσάκι. Και, φυσικά, για εκείνη την ημέρα θέλεις να κρατήσεις τον πιο λαμπερό και glamorous εαυτό σου!

Στο TLIFE λαμβάνουμε συχνά e-mails στα οποία μας ζητάτε είτε συμβουλές για νυφικό μακιγιάζ είτε να σας φέρουμε σε επαφή με κάποιον ειδικό- make up artist. Και δεδομένου ότι καταλαβαίνουμε τι βαρύτητα έχει η απάντησή μας (είπαμε, μιλάμε για την πιο λαμπερή μέρα στη ζωή μιας γυναίκας!) θέλουμε κι εμείς από εδώ να είμαστε σίγουρες για εσάς!

Η Ράνια Μπουντούρη είναι η αγαπημένη beauty teacher του TLIFE, η οποία έχει μακιγιάρει εκατοντάδες stars και άλλες τόσες νύφες, είτε για να περπατήσουν στην πασαρέλα, είτε για να ανέβουν όντως τα σκαλιά της εκκλησίας. Και αν θέλεις να μετρήσεις μερικά από τα πλεονεκτήματα του νυφικού μακιγιάζ της Ράνιας Μπουντούρη, ιδού:
1. Διάρκεια στο μακιγιάζ. Η μέρα θα έχει πολύ στρες από μόνη της κι εσύ θα τρέχεις. Δεν θες να συμβαίνει το ίδιο με το μακιγιάζ σου!
2. Μακιγιάζ βάσει χρωματολογίας. Γνωρίζεις ότι βάσει των δικών μας χρωμάτων κρίνονται και τα χρώματα που μας ταιριάζουν και ότι μια λάθος σκιά μπορεί να καταστρέψει όλο το αποτέλεσμα; Η Ράνια Μπουντούρη είναι ειδικός στην χρωματολογία και με μερικές σωστές πινελιές μπορεί να κάνει ακόμη και τα καστανά μάτια να δείχνουν υπέροχα!
3. Επαγγελματικό αποτέλεσμα, όπως αυτά που βλέπεις στα εξώφυλλα των περιοδικών! Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι η Ράνια Μπουντούρη επιμελείται πολύ συχνά το μακιγιάζ των stars για τα πιο λαμπερά εξώφυλλα!

Κι επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, να μερικά από τα πιο λαμπερά μακιγιάζ που έχει επιμεληθεί η Ράνια Μπουντούρη!

Για περισσότερες λεπτομέρειες κάνε κλικ στο επίσημο site της Ράνιας Μπουντούρη, www.raniabountouri.com

Read More

And More