Παστέλ σκιές ματιών: Πώς θα τις συνδυάσεις και 5 για να επιλέξεις

Οι παστέλ αποχρώσεις στα μάτια σηματοδοτούν την αρχή της άνοιξης και οι make up artists έχουν ήδη φροντίσει να δημιουργήσουν τα ωραιότερα looks για να σε εμπνεύσουν. Ρομαντικά, θηλυκά και σέξι, ανατρεπτικά και μεταμοντέρνα είναι μερικά μόνο από εκείνα που προτείνουν να υιοθετήσεις τη νέα σεζόν. Κι εσύ με τη σειρά σου επιλέγεις όποιο ταιριάζει στη διάθεση και την περίσταση. Παράλληλα όμως πρέπει να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου με τις κατάλληλες σκιές. 

Δες στη συνέχεια τα 5 ωραιότερα pastel eye make up looks, τις σκιές που θα χρειαστείς για να τα δημιουργίες αλλά και tips για να δείχνουν άψογα. 

Instagram: @davidrazzano

Αιώνιο ροζ: Φέτος έχει την τιμητική του κι εσύ θα ακολουθήσεις την τάση από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις βραδινές σου εξόδους. Απλώνεις τη ροζ σκιά με σε όλη την επιφάνεια του κινητού βλεφάρου και τη συνδυάζεις με την ίδια ακριβώς απόχρωση σε χείλη και ζυγωματικά. 

5 Couleurs Couture Eyeshadow Palette, 879 Rouge Trafalgar

Instagram: @davidrazzano

Mint και 60’s mood: Είναι ρετρό απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα στα καστανά μάτια. Κι αν θέλεις να τη φορέσεις στην επόμενη έξοδο θα τη συνδυάσεις με μαύρο eyeliner στο πάνω βλέφαρο και μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. 

Make Up Forever Artist Color Eyeshadow, Nile Green 

 

 

Instagram: @davidrazzano

Η ανοιχτή πράσινη σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού είναι ένα μικρό τρικ για να χαρίσεις φως στο βλέμμα. Κι αν έχεις μπλε μάτια θα κάνεις περίγραμμα με την ίδια πράσινη απόχρωση στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, θα τονίσεις τις βλεφαρίδες και θα ολοκληρώσεις το μακιγιάζ με ένα μεταλλικό καφέ-bronze κραγιόν. 

Erre Due Luminous Duo Eyeshadow, City Break

Instagram: @gennyofficial

Το λιλά είναι ο βασιλιά των παστέλ και η απόχρωση που αγαπούν πολύ οι make up experts και οι celebrities. Μια πινελιά λιλά σκιάς με απαλό shimmer στα βλέφαρα είναι αρκετή για να φωτίσει όχι μόνο το βλέμμα αλλά και ολόκληρο το πρόσωπο.

Chanel Ombre Premiere Multi-Effect Longwear Powder Eyeshadow, Vibrant Violet

Instagram: @csiriano

Baby blue και winged liner: Η αντίθεση είναι απλά συναρπαστική κι εσύ απλά θα την αντιγράψεις με την πρώτη ευκαιρία. 

ΝΥΧ Professional Make Up Prismatic Shadows, Blue Jeans

Experts Tips

  • To primer ματιών είναι απαραίτητο αν θέλεις να παραμείνει η σκιά στη θέση της για ώρες
  • Για πιο έντονο φινίρισμα μπορείς να εφαρμόσεις τη σκιά με τα δάχτυλα και όχι με πινέλο 
  • Δύο στρώσεις μάσκαρα είναι η σωστή “δόση” στο βραδινό pastel make up look.

 

 

 

Read More

And More