Προϊόντα μακιγιάζ με δείκτη προστασίας που αξίζει να βρίσκονται στο νεσεσέρ τους επόμενους μήνες

Για την αντηλιακή προστασία σου έχω πει και αναλύσει τα πάντα. Γνωρίζεις πως φοράς την κρέμα σου κάθε πρωί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ στις διακοπές την ανανεώνεις κάθε μία ώρα περίπου. Στο νεσεσέρ σου τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αρκετά προϊόντα μακιγιάζ με δείκτη προστασίας, ξεκινώντας από το φον ντε τεν, την πούδρα ή την ενυδατική με χρώμα και καταλήγοντας σε blush, lip balm και κραγιόν.

Καθώς επίσης και αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα. Παράλληλα, υπάρχει η κατηγορία των γυναικών που θέλουν να νοιώθουν προστατευμένες στο έπακρο στην πόλη ή να υιοθετούν ένα fresh summer make up look ακόμη και στην παραλία.

Στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένα μου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις εκείνα που θα πάρουν θέση στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ. 

Το φον ντε τεν με δείκτη προστασίας είναι εκείνο που μπορεί να σε καλύψει για αρκετές ώρες. Για να νοιώσεις όμως απόλυτα προστατευμένη μπορείς ενδιάμεσα κι ενώ βρίσκεσαι στην παραλία να απλώνεις αντηλιακό σε μορφή στικ με τα δάχτυλα. Erre Due Perfect Mat Foundation SPF 30.

Nudescreen Blush Tint SPF 30: Eλαφρύ, ενυδατικό υγρό blush για ζυγωματικά, χείλη και μάτια. Εφαρμόζεται εύκολα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας με τα δάχτυλα. Περιέχει στη σύνθεση του vegan εκχυλίσματα πλούσια σε πολυφαινόλες πράσινων φυκιών, πασιφλόρας και μωβ τσαγιού για καθημερινή προστασία από τις ακτίνες UV του ήλιου, τα πρώτα σημάδια γήρανσης καθώς και πιστοποιημένη προστασία από το μπλε φως των καθημερινών ψηφιακών συσκευών.

Ultra Violette SPF 50 Lip Balm: Προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις φθορές που προκαλεί ενώ χαρίζει ένα απαλό χρώμα με διακριτική λάμψη στα χείλη. 

Shiseido UV Protective Compact Foundation: Πούδρα με δείκτη προστασίας. Είναι το προϊόν που θα σε σώσει αν έχεις δυσχρωμίες και ατέλειες. Μπορείς να την απλώσεις σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό αφού προηγουμένως έχεις χρησιμοποιήσει την αντηλιακό σου κρέμα. Επειδή και σε αυτή την περίπτωση δεν γίνεται να απλώνεις κάθε 1-2 ώρες έστω και μικρή ποσότητα στην επιδερμίδα, συνεχίζεις και πάλι με το αντηλιακό σου. 

Supergoop Shimmershade Illuminating Cream Eyeshadow SPF 30: Σκιά σε μορφή κρέμας με δείκτη προστασίας και shimmer φινίρισμα. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164