So sexy! Τα τρία πράγματα που θα χρειαστείς για να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Adriana Lima!

Η Adriana Lima είναι από τα αγαπημένα μας beauty icons του κόσμου αυτού. Και κάθε της beauty look θέλουμε να το αντιγράψουμε με εξίσου κάθε λεπτομέρεια! Ο άγγελος της Victoria Secret, λοιπόν, έκανε βραδινή έξοδο και σου δίνουμε τρία βασικά tips για να κοπιάρεις το look!



Για τα μαλλιά:

Το ponytail που θα κάνεις θα πρέπει να είναι όσο πιο σφιχτό γίνεται για να δημιουργεί αυτό το botox effect των ανορθωμένων χαρακτηριστικών. Άρα θα χρειαστείς ένα λαστιχάκι που να γυρίζει ακριβώς τις φορές που θες, πράγμα απίθανο! Μπορείς, όμως, να το δημιουργήσεις! Πώς; Πέρασε από ένα λαστιχάκι που βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ δύο τσιμπιδάκια και πιάσε το ponytail στο ύψος που θες. Τοποθέτησε κάθετα το ένα τσιμπιδάκι μέσα στην κοτσίδα και γύρισε το λάστιχο περιμετρικά όσες φορές χρειαστεί για να γίνει η κοτσίδα σου σφιχτή. Αφότου γίνει αυτό τοποθέτησε και το δεύτερο τσιμπιδάκι κάθετα μέσα στην κοτσίδα! Έτοιμη!

Για τα μάτια:
Πάρε ένα μαύρο μαλακό μολύβι (khol) και γέμισε το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Κλείσε για μερικά δευτερόλεπτα πολύ σφιχτά τα μάτια σου για να πετύχεις αυτό το smudged, δηλαδή το λίγο μουντζουρωμένο αποτέλεσμα.
Δες το tip βήμα- βήμα εδώ!

Για τα χείλη:
Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το σωστό κραγιόν! Θα χρειαστείς ένα που θα σου δίνει αυτό το stain effect που γίνεται ένα με τα χείλη αλλά η υφή του πρέπει να είναι κρεμώδης ώστε να φαίνονται ελαστικά και ενυδατωμένα. Το Color Sensational Creamy Matte Lip Colour, απόχρωση Rich Ruby είναι το ιδανικό!

Read More

And More