Στην νέα συλλογή μακιγιάζ της Gwen Stefani θα βρεις τέλεια κραγιόν (και αυτό το φανταστικό κόκκινο)!

Όταν σκέφτεσαι το όνομα Gwen Stefani ο αμέσως επόμενος συνειρμός είναι το κόκκινο κραγιόν (και τους No Doubt, βεβαίως, βεβαίως!). Και το κόκκινο κραγιόν της είναι τόσο χαρακτηριστικό που μοιάζει κάποιος να το έφτιαξε μόνο για εκείνη. Κατά μία έννοια, λοιπόν: κάποιος το έφτιαξε μόνο για εκείνη!

Γιατί η Gwen Stefani σε συνεργασία με το brand Urban Decay δημιούργησε τη δική της σειρά μακιγιάζ και όπως είπε όταν την έφτιαχνε είχε στο μυαλό της τις δικές της ανάγκες και μόνο! Σου μοιάζει υπερφίαλο; Δεν είναι, γιατί τελικά οι ανάγκες της Gwen Stefani φαίνεται να είναι και δικές μας. Γιατί εδώ θα βρεις μερικά κραγιόν, μολύβια χειλιών και μια παλέτα με ρουζ που όλες θα θέλαμε να έχουμε!

Δες!

Τα μολύβια παραπάνω σετάρονται με τα κραγιόν παρακάτω κι έχουν α) τέλειες αποχρώσεις β) πολύ ωραία υφή που είναι super ενυδατική…

Και η παλέτα με τα έξι ρουζ!


Για την συλλογή μακιγιάζ η Gwen Stefani είπε: “Όλα ξεκίνησαν περίπου δύο χρόνια πριν από το μπάνιο μου όταν είδα τα καλλυντικά μου και είπα, ωραία! Ποια είναι τα must have μου; Τα προϊόντα μακιγιάζ που πραγματικά χρειάζομαι στην καθημερινότητά μου; Κι έτσι προέκυψε αυτή η συλλογή. Και δεν υπάρχει ούτε ένα προϊόν εδώ που να μην είναι αληθινό ως προς αυτό που πραγματικά είμαι!”.

Ως προς το μακιγιάζ, γενικά, η Gwen Stefani πόρσθεσε: “Εχω εμμονή με το μακιγιάζ και θα κάνω μακιγιάζ ότι και να γίνει! Όταν δεν φοράω make up κάτι δεν μου πάει καλά. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι παρανοϊκή αλλά είναι κομμάτι του ποια είμαι και ποια θέλω να γίνω!”.

Πράγματι! Φήμες λένε ότι όποιος βρει μια παπαρατσική λήψη της Gwen Stefani χωρίς κραγιόν θα πάρει αμοιβή!

BTW: Εσύ βάφεσαι καθημερινά; Stay tuned γιατί έρχεται poll!

Read More

And More