Τα 8 προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει να υπάρχουν στο beauty bag από τώρα μέχρι και την άνοιξη

O χειμώνας είναι εδώ αν και ακόμη κι αν η θερμοκρασία δεν είναι εξαιρετικά χαμηλή. Οι γιορτές πλησιάζουν κι εσύ πρέπει να είσαι πανέτοιμη και για τα δύο. Αυτό σημαίνει ότι με αφορμή τα Χριστούγεννα και τις αγορές που έχεις προγραμματίσει, επιβάλλεται να τοποθετήσεις στο beauty bag τα προϊόντα μακιγιάζ που θα χρειαστείς. 

Κι εγώ έχω ήδη έτοιμη τη λίστα με τα 8 must-haves. 

Κράτησε λοιπόν σημειώσεις και δες στη συνέχεια τα βασικά. Εκείνα δηλαδή που δεν γίνεται να λείπουν ακόμη κι αν είσαι fan του no makeup make up look. 

Chanel Les Beiges Fond de Teint Healthy Glow Foundation

Φον ντε τεν: Η βάση είναι η αρχή όλων που σημαίνει ότι αν θέλεις μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα και μακιγιάζ που μένει στη θέση του για ώρες πρέπει να επιλέξεις το σωστό φον ντε τεν. Εκείνο που χαρίζει επίσης πλούσια ενυδάτωση και φυσική λάμψη. 

Dior Forever Skin Correct Full-Coverage Concealer – 24h Hydration and Wear

Κονσίλερ: Καλύπτει ατέλειες στην περιοχή των ματιών μεν αλλά παράλληλα χαρίζει έξτρα λάμψη και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπο ειδικά αν έχεις δυσχρωμίες.  

Artdeco Silky Powder Blush, 40 Field of Roses 

Blush: Είναι το απόλυτο must-have προϊόν. Εκείνο που τονίζει τα ζυγωματικά και χαρίζει την τέλεια δροσερή όψη σε ολόκληρο το πρόσωπο.  

Max Factor Creme Puff Pressed Powder

Πούδρα: Αποκλειστικά και μόνο σε κόμπακτ μορφή. Είναι εκείνη που απομακρύνει γυαλάδες και αφήνει ένα βελούδινο φινίρισμα.  

Bobbi Brown City Glamour Eye Shadow Palette

Παλέτα σκιών σε γήινες αποχρώσεις: Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Κι εσύ επιλέγεις μια παλέτα με ματ, satin αλλά και shimmer σκιές στις ωραιότερες αποχρώσεις του καφέ.  

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara – True Brown

Καφέ μάσκαρα: Φέτος οι make up artists σου ζητούν να αφήσεις για λίγο στην άκρη την αγαπημένη σου μαύρη μάσκαρα για χάρη της καφέ. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και ταιριάζει σε όλες.  

Kylie Cosmetics Lip Liner 

Μολύβι Χειλιών: Το περίγραμμα επανήλθε δυναμικά και ένα nude μολύβι θα σε βοηθήσει να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο πλούσια ενώ θα σε βοηθήσει να εφαρμόσεις το κραγιόν με ακρίβεια.  

Erre Due Satin Liquid Lipstick, Spicy Choco

Κραγιόν: Και πάλι σε καφέ απόχρωση.  

 

Read More

And More