Τα φθινοπωρινά make up trends που μπορείς να υιοθετήσεις πριν έρθει ο Σεπτέμβριος

Τις τάσεις στο μακιγιάζ τις έχουμε δει και αναλύσει μήνες τώρα. Από την Εβδομάδα Μόδας, όπου οι διασημότεροι make up artists τις δημιούργησαν στα παρασκήνια των shows και μας άφησαν άφωνες. Όπως κάθε σεζόν, οι celebrities ξεχώρισαν τις αγαπημένες τους και τις υιοθέτησαν πριν έρθει το φθινόπωρο. Στα μέσα του καλοκαιριού λοιπόν είδα τα 5 πιο εντυπωσιακά make up trends και σου προτείνω να επιλέξεις σήμερα κιόλας εκείνο που θα αντιγράψεις πρώτο.

Ακόμη κι αν δεν είσαι ιδιαίτερα τολμηρή είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τα λατρέψεις.

Η επιστροφή του κραγιόν:  Είναι το προϊόν που στερήθηκες πολύ, μιας και το άφησες στην άκρη τους τελευταίους  μήνες. Ήρθε η στιγμή να απλώσεις την πιο έντονη ή σκούρα απόχρωση στην πιο πλούσια υφή. Η Megan Fox φοράει την ωραιότερη φθινοπωρινή απόχρωση. Είναι βαθύ κόκκινο με μια απαλή λάμψη που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος ακόμη και στο ηλιοκαμένο.

@patrickta

Ενώ στο οίκο Prabal Gurung  είδα το αιώνιο ροζ που θα μείνει όλο το χειμώνα στο νεσεσέρ σου.

@prabalgurung

Έντονο Μαύρο Eyeliner: 80’s are back και στο make up, ξεκινώντας από το μαύρο eyeliner και μολύβι ματιών. Το περίγραμμα σχηματίζεται τόσο στο πάνω βλέφαρο όσο και στο εσωτερικό του κάτω. Το υπόλοιπο πρόσωπο παραμένει φυσικό μιας και το βλέμμα είναι εκείνο που πρωταγωνιστεί στο συγκεκριμένο look. H Bella Hadid συνδύασε το intense eye make up look με μία ακόμη throwback τάση: Την zigzag χωρίστρα!

@bellahadid

Graphic Liner: Το επαναλαμβάνω. Τα μάτια είναι σε πρώτο πλάνο και δεν αρκεί μια στρώση μάσκαρα για να τα τονίσεις. Θα χρειαστεί να κρατήσεις σταθερό το χέρι και να σχηματίσεις τις πιο λεπτές και ίσιες γραμμές  χρησιμοποιώντας τόσο μαύρο όσο και λευκό eyeliner. To είδα στο runway του οίκου Givenchy και θα συζητηθεί πολύ. Σου το υπογράφω.

@jourdandunn

Λαμπερό και «καθαρό» δέρμα: Αυτό σημαίνει πως η επιδερμίδα δείχνει δροσερή και αποκτά μια τέλεια υγιή όψη. Θα το πετύχεις με το κατάλληλο super ενυδατικό φον ντε τεν αλλά και το σωστό primer.

@karliekloss

Φυσικά φρύδια: Ευτυχώς για όλες μας αυτή η τάση παραμένει σταθερή. Τα λεπτά και επιτηδευμένα φρύδια ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και οι beauty experts υποστηρίζουν πως δεν θα επιστρέψουν.

@melissabarreram

Ακόμη κι αν δεν έχεις πλούσια και με τέλειο σχήμα φρύδια μπορείς να τα αποκτήσεις με μια κίνηση χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σου brow pencil, brow gel αλλά και το βουρτσάκι που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου.

Read More

And More