Τα πιο έξυπνα tricks τώρα που επιστρέφεις στο full make up

To full make up look επιστρέφει και η χαρά σου είναι μεγάλη. Τα τελευταία δύο χρόνια περιορίστηκες σε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα με χρώμα αφήνοντας στην άκρη φον ντε τεν και πούδρα. Το κραγιόν αποτελούσε παρελθόν και το lip gloss δεν ήταν πρακτικό μιας και φορούσες τη μάσκα προστασίας αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα. 

Highlighter, blush, eyeliner και οι αγαπημένες σου παλέτες σκιών παρέμειναν στην άκρη. Και τώρα ήρθε επιτέλους η στιγμή να δημιουργήσεις όλα τα make up looks που υιοθέτησαν τα αγαπημένα στου it girls τον τελευταίο καιρό. 

Κι αν έχεις ξεχάσει τα μικρά tricks που θα σε βοηθήσουν να χαρίσεις ένταση στα ωραιότερα χαρακτηριστικά του προσώπου και να παραμείνει το μακιγιάζ στη θέση του όλη τη νύχτα, εγώ και οι celebrity make up artists είμαστε εδώ να στα υπενθυμίσουμε. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Εν αρχή είναι η ενυδάτωση: Είναι ο μόνος τρόπος να εφαρμοσθούν άψογα όλα τα προϊόντα μακιγιάζ. Μια σωστά περιποιημένη επιδερμίδα έχει φυσική λάμψη που αναδεικνύει όλες τις φόρμουλες που ακολουθούν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Primer, primer, primer: Είναι το μυστικό των make up artists και το πιο βασικό βήμα στη δημιουργία του μακιγιάζ. Ειδικά όταν πρόκειται να απλώσεις αρκετά προϊόντα που έχουν την ιδιότητα να “εξαφανίζονται” καθώς περνά η ώρα. Καλό είναι εκτός από το primer στο πρόσωπο να χρησιμοποιείς ένα ειδικό και στα βλέφαρα που έχουν την τάση να αποκτούν λιπαρότητα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Setting spray: Μαζί με το primer είναι τα δύο αγαπημένα προϊόντα των experts για διάρκεια στο μακιγιάζ. Ψεκάζεις σε όλο το πρόσωπο αφού ολοκληρώσεις το look. Ένα πανέξυπνος τρικ των make up artists για τέλεια εφαρμογή του φον ντε τεν είναι να ψεκάζουν το beauty blender με setting spray, στη συνέχεια απλώνουν το φον ντε τεν στο σφουγγαράκι και να το εφαρμόζουν σε πρόσωπο και λαιμό κάνοντας πολύ καλό blending.

Κονσίλερ: Για ανάλαφρο και φυσικό αποτέλεσμα καλό είναι να το απλώνεις με το ειδικό πινέλο. Μην φοβηθείς να απλώσεις γενναία δόση κονσιλερ αρκεί και πάλι να κάνεις καλό blending. Αν πάλι έχεις συνηθίσει να το εφαρμόζεις με τα δάχτυλα φρόντισε να βάλεις την ποσότητα που θέλεις στην παλάμη σου, να τρίψεις καλά με τα δάχτυλα και στη συνέχεια να το απλώσεις στην περιοχή των ματιών αλλά και τα σημεία του προσώπου με μικρές ατέλειες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALLAN AVENDAÑO (@allanface)

Βλεφαρίδες: Πριν από τη μάσκαρα και για να αποκτήσουν μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια θα πρέπει να ακολουθήσεις τρία βασικά βήματα. Αρχικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και πάλι το ψαλίδι. Στη συνέχεια μια διάφανη βάση και τέλος μικρής ποσότητας πούδρας. Κι αν σου φαίνεται η διαδικασία υπερβολική θα πρέπει να σου πω ότι θα χρειαστείς ελάχιστα λεπτά. 

Σκιά: Αν θέλεις να χαρίσεις στη σκιά σου μεγαλύτερη ένταση δημιουργείς μια βάση με ένα λευκό μολύβι. Στη συνέχεια εφαρμόζεις τη σκιά με το πινέλο και το αποτέλεσμα είναι πιο φωτεινό από ποτέ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Χείλη: Κάθε, μα κάθε φορά πριν από το κραγιόν επιβάλλεται να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου. Ακόμη κι αν δεν έχεις lip scrub μπορείς να αναμείξεις ελάχιστη ποσότητα ελαιόλαδου με ζάχαρη. Κάνεις απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις, ταμπονάρεις με ένα χαρτομάντιλο και απλώνεις το κραγιόν ή το lip gloss. 

Read More

And More